Çetin Doğan taburcu edildi

Güncelleme Tarihi:

Çetin Doğan taburcu edildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 15:29

BALYOZ Soruşturması kapsamında tutuklanan 1. Ordu Eski Komutanı Emekli Orgeneral Çetin Doğan taburcu edildi. Doğan, Silivri Cezaevi’ne gönderildi.

Haberin Devamı

Kadıköy’deki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Doğan’ın 11 Mayıs’ta göğüs ağrısı ve hipertansiyon yakınması ile başvurduğu belirtildi. Yazılı açıklamada şöyle denildi:
"2003 yılında 5 damar koroner bypass operasyonu geçirmiş olan hastanın, hastanemizde yapılan tetkik ve incelemeler sonrası akut koroner sendrom, hipertansiyon ve diyabet ön tanıları ile yatırılarak tedavisine başlanmıştır. Medikal tedavi ile tansiyon stabilize edildikten sonra 17 Mayıs 2010'da hastanemiz Kardiyoloji Klinik Şefi Doç. Dr. Gülşah Teyyareci ve aynı ekipten Doç. Dr. Haldun Akgöz tarafından koroner anjiyografisi yapılmış ve ileri derecede daralmış olduğu görülen cirkumflex artere müdahale edilmiştir. Aynı seansta perkütan koroner anjioplasti ve stent implantasyonu başarı ile tamamlanmıştır. Takiplerde elektrokardiyografik değişiklikleri olmayan, kardiak enzimleri normal sınırlarda giden ve göğüs ağrısı kaybolan hasta bugün, ilaç tedavisi düzenlenerek hastanemizden taburcu edilmiştir"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!