Çete reisini kaçıracaklardı

Güncelleme Tarihi:

Çete reisini kaçıracaklardı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bebek'te Nurullah Tevfik Ağansoy'un öldürülmesinde gözcülük yaptığı ileri sürülen, halen Paşakapısı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ahmet Atlılar ile aynı cezaevinde yatan organize suç örgütü elebaşısı Tuncay Tokyay'ı kaçırmaya hazırlanan 3 kişi yakalandı.

3 kişi yakalandı

İhbar üzerine ekipler, mafya lideri Tuncay Tokyay'ın 3 adamının peşine düştü. Çete üyesi Mustafa Hakan Altınkaya, Paşakapısı Cezaevi'nin önünde yakalandı. Üzerinde 'Taner Tolegen' adına düzenlenmiş ehliyet çıkan Altınkaya'nın ifadeleri doğrultusunda 2 kişi daha gözaltına alındı. Yakalananların üzerinde altın kaplama, ruhsatsız iki tabanca ele geçirildi.

Samimiyet kurmuş

Altınkaya'nın, Tuncay Tokyay ve tetikçisi olduğu öne sürülen Ahmet Atlılar'ın yattığı Paşakapısı Cezaevi'ndeki koruma memurlarıyla samimiyet kurduğu ortaya çıktı. Mustafa Hakan Altınkaya'nın bu samimiyeti kullanarak, geceleri cezaevinde kaldığı, gündüzleri ise dışarı çıktığı belirtildi. Tokyay ve adamlarının, çok sayıda adam öldürmek, adam yaralamak, el bombası ve ruhsatsız tabanca bulundurmak, sahte kimlik kullanmak suçlarına karıştıkları iddia ediliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!