Cesur Alman

Güncelleme Tarihi:

Cesur Alman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Almanya'da, başka bir köpekle dövüşürken kendisini ayırmaya çalışan sahibesine saldıran pitbull terrier cinsi köpeği, 40 yaşındaki Alman ancak boğarak durdurabildi.

Sahibi başa çıkamadı

Ayılara bile saldırmaktan kaçınmayan ve katil özelliği nedeniyle pek çok ülkede yasaklanan pitbull terrier cinsi bir köpekle ilgili olay Almanya'nın doğusundaki Glindow kasabasında yaşandı. Her sabah yaptığı gibi evinin yakınlarındaki parkta sabah yürüyüşüne çıkan 40 yaşındaki Franz-Josef Schröder, pitbull cinsi köpeğe sahip olan 50 yaşlarındaki bir kadının zor durumda olduğunu gördü.

Kadın kanlar içinde

Pitpull terrier cinsi köpek, kendisini sabah yürüyüşüne çıkaran sahibesinin yanından ayrılmış ve başka bir köpeğe saldırmıştı. Bunun üzerine sahibesi, onu ayırmak istedi. Ancak bunun üzerine canavar köpek, diğer köpeği bırakıp, sahibesine saldırdı. Neye uğradığını anlamayan talihsiz kadın, kanlar içinde kaldı. Olanları gören Schröder, hiç düşünmeden hemen yardıma koştu.

Biranda boynunu sıktı

Alman, kan revan içindeki kadını, kontrolsüz köpeğin dişleri arasından çekip almayı başardı. Ancak köpek bu kez de, ona saldırmaya başladı. Kudurmuş gibi olan köpeğin, üzerine atlamak için hamle yaptığını fark eden Franz-Josef, ani bir refleksle hayvanın boynuna sarıldı ve parktakilerin şaşkın bakışları arasında, birkaç dakikada ‘‘katil köpeği’’ cansız yere sermeyi başardı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!