Cennet'in son şiiri

Güncelleme Tarihi:

Cennetin son şiiri
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2010 13:33

İSTANBUL Bağcılar'daki Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Öğrencisi Cennet Yükselici, Haliç Köprüsü'nden atlayarak intihar etti. Geçen Cumartesi doğum gününü kutlayan Cennet Yükselici'nin çantasından “Gün gelir gidersin elbet, zaten alıştı gönlüm uzaktan sevmeye, sen de git şimdi ardına bile bakmadan, eğer dönersen bil ki ben orda olmam. Çünkü yoruldum artık” yazılı not çıktı. Cennet'in Facebook sayfasına ise "Ayrılığın hakkını ver...Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı...Kalmayı beceremedin...Bari gitmesini öğren !Ne bileyim vur sırtımdan mesela..Adı ayrılık olsun !...Gidişlerden gidiş beğen..Yeter ki gitmeler senin olsun..." yazdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV 

Turizm Sektörü Gıda Alanı Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Cennet Yükselici bu sabah okula gitmek yerine Haliç Köprüsü'nün Eyüp ayağına geldi. Okul çantasını köprünün üzerine bırakan Cennet Yükselici, daha sonra, Haliç Köprüsü'nden geçenlerin gözleri önünde kendisini boşluğa bıraktı. Cennet Yükselici'nin atladığını gören bir kişi hemen suya girdi. Ancak suyun bulanık ve çamurlu olması yardım çabasına boşa çıkardı. Görgü tanıkları polise haber verdi.   

Olay yerine 112 Acil Servis'ten sağlık ekipleri ve deniz polisi sevk edildi. Deniz polisinden gelen iki ekip, önce su üzerinde tarama yaptı. Taramadan sonuç alınamayınca görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda suya giren iki dalgıç yaklaşık bir saat boyunca suda arama yaptı. Deniz polisinin çalışması yetersiz kalınca olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı Kıyı Suları Arama Kurtarma Birliği'nden gelen bir ekip, dalgıç polislerle arama çalışmasına katıldı. Dalgıçların sudaki 2 saat süren çalışmasından da bir sonuç alınamadı.

Cennet Yükselici, Facebook sayfasına yazdıkları arasında “Elden düşme sevgiler değil benim istediğim, ya kalbinin sahibi olayım ya da hiç bir şeyin. Kalbin benim değilse zaten anlamı yok hiç bir şeyin” de vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!