Cenazeler ailelerine teslim edildi

Güncelleme Tarihi:

Cenazeler ailelerine teslim edildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2000 00:00

Yozgat'ın Saraykent ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden 19 kişiden kimlikleri belirlenen 17 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi
Haberin Devamı

Kimliği belirlenemeyen iki kişiden birinin Yozgat Devlet Hastanesi'nde, diğerinin ise Ankara GATA Hastanesi morgunda bulunduğu belirtildi.

İzmir'den Erzincan'a yolcu taşıyan Erzincan YES Turizm'e ait Halis Şengül yönetiminde 45 VU 787 plakalı yolcu otobüsü, Yozgat'ın Saraykent ilçesi yakınlarında şoförün uyuması sonucunda şerit değiştirip, Kars'tan Ankara'ya gitmekte olan Kars Kafkas Turizm'e ait Osman Ulutaş yönetimindeki 34 ZE 4947 plakalı yolcu otobüsüyle çarpışmıştı. Kazada 19 kişi hayatını yitirirken, 30 kişi yaralandı. Feci kazada ölenlerin parçalanıp, her iki otobüs yolcularının birbirine karışması sonucunda görevliler kimlik belirleme çalışmalarında zorlandılar. Sabah saat 05.30 sıralarında meydana gelenkazada ölen ve yaralananların kimlikleri ikisi dışında ancak yakınlarının gelmesiyle saptanabildi.

Trafik Canavarı kurbanı 19 kişiden 17'si ve yaralanarak Yozgat, Saraykent, Sorgun ve Akdağmadeni ilçelerinde tedavi altına alınan 30 kişi de yakınlarına teslim edildi. Yozgat Devlet Hastanesi morgunda kimliği belirlenemediği için kalan cesedin 25 yaşlarında bir kadın, Ankara GATA Hastanesi morgunda bulunan cesedin ise erkek olduğu bildirildi.

Kazada hayatlarını kaybedenlerin isimleri şöyle: Şoför Halis Şengül (59), Şoför Osman Ulutaş, yolcular; Yaşar Yüreğir (45), İsmet Sadıç, Cemal Canbaba (62), Adil Çiğlitaş (19), Bülent Kara (27), Emine Yüreğir (40), Mehmet Kasnur (28), Begüm Soylu (5), Hasan Sarı (50), Hasan Tek, Görkem Biçken, Niyazi Günaydın, Dursev Günaydın, Elif Tok ve Aysel Ciminli.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!