Cem kısırsa, Erol da Köse

Güncelleme Tarihi:

Cem kısırsa, Erol da Köse
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2012 00:00

Sosyal medya paraziti Erol Köse 15 dakikalık ünlü olma kotasını doldurdu

Haberin Devamı

Erol Köse’yle imtihanımız bitmedi, bu gidişle artık kaçarı yok, okulu bırakacağız. Sosyal medya hayatına daha no name bulduğu ona, şuna, buna sataşarak başlayan Köse’nin beyninde ani yanan kıvılcım sebebiyle çok geçmeden ünlü isimler de laf salatasından paylarına düşeni aldı.

Hep söylemişimdir, 15 dakikalığına ünlü olmak maalesef bu dünyada mümkün değil! O topa girdin mi, her şeyi kabul ederek cennetten ceheneme geçişi vizesiz, biletsiz yapıyorsun. Başta gözüne hoş görünen huriler, hurmalar sonra ‘tırmalar’a dönüşüyor. Amma velakin bir tane soya fasulyesi sana laf sokacak diye de hayallerinden vazgeçecek değilsin tabii. Kibrit kutusu kadar, eser miktarda 'ün’ü al ve eşit ölçülerde bünyene yedir, onunla yaşamayı sev ve hayatını sürdür, en ideal kullanım şekli bu ünlü olmanın.

Haberin Devamı

Sosyal medyanın paraziti (bir canlıya bağımlı olarak yaşayabilen ve üzerinde yaşadığı canlıya zarar verebilen organizma) Erol Köse’nin bu hafta üzerinde yaşamaya çalıştığı kişi ünlü komedyen Cem Yılmaz’dı.

Şöyle de bir gerçek var ki; Köse’ye açılan sayısız davanın hiçbirinin sonuçlanamaması insanın aklında kuşku üremesine sebep olmuyor değil. Bir kişi o davalardan sonuç alırsa bir zahmet çıksın açıklasın yoksa Erol Köse gerçeğini yavaş yavaş benimsemeye ve hatta ona inanmaya bile başlamak mümkün, benden söylemesi.

 BİRİNİN SANATINA DİĞERİNİN HALİNE

 * Neyzen_Tevfik: Erol Köse, Cem Yılmaz için 'kısır' demiş. Sana ne be adam, kısır ya da değil. Verecen mi?

* sedatbalun: İkisine de gülüyoruz. Birinin sanatına, diğerinin ise zavallı haline!

* ozanbilirgen: Erol Köse, Cem Yılmaz'a 'kısır' demiş. Kısır olmasa Cem'den bir çocuk istiyordu herhalde...

* BlogcuAnne: Keşke Cem Yılmaz, Erol Köse'yi ciddiye almasaydı. Keşke hiçkimse Erol Köse'yi ciddiye almasa...

* bihtereda: Bu arada Cem Yılmaz’ın Twitter’da okumayı bildiğini ama yazmayı ancak Erol Köse bulaşınca söktüğünü öğrendik.

* emirhand: Lan arkadaş, Erol Köse ayarında adamların prim yaptığı ülkeye Cem Yılmaz, Fazıl Say filan fazla. Adamlar lütuf olarak buradalar.

Haberin Devamı

* ruyagurey: Erol Köse, Cem Yılmaz'ın takipçi sayısını kıskanmış olabilir. İşi gücü klavye delikanlılığı yapmak olan birinden böyle bi kompleksi beklerim.

* mratyucel: Erol köse ve Cem Yılmaz hakkındaki düşüncelerimi 140 karaktere sığdıramadığım için konu hakkında fikir beyan etmiyorum. Kamuoyuna duyurulur.

* kubilayonurozer: Erol Köse'nin Cem Yılmaz hakkında söylediklerini, çıksın evden rastgele bir yerde rastgele birine söylesin o dakka vurmazlarsa bi şey bilmiyorum.

O kadını bilmem ama sizi musalla taşı bile üzerinden atacak

 Evet, başlığa gönderme yaparak yazıya giriş yapacak olursak Meral Okay ‘çiçek’ gibi insandı. Böcekleri görmeye gözlerin alıştığı, mecburen kötülüklerin müptelası olduğumuz bu dönemde az sayıda insanın anlayabileceği, az sayıda insanın yaşayabileceği güzellikleri yaşamış, aklı öpülecek kadındı Okay.

Haberin Devamı

Dizideki figüranların bile bu hafta doğum günlerini kutlamayıp yas tutabildiği bir karakterdi, sadece ruhu değil bedeni de şad olsun.

* cigdemmater: Meral Okay, Yaman Okay için 'En zoru bir ölüye aşık olmak...' demişti. Kavuşmuş olsunlar...

* CerenAtas: Meral Okay vasiyetinde yakılmak istemiş ve duyduğum kadarıyla bu gerçekleşmeyecek. Tabii, 'Bu ülkede yakılmak için canlı olmak lazım!'

* istiklalAkarsu: Meral Okay tüm mal varlığını Nesin'in Matematik Köyü'ne bağışlamış, vay benim yüreği büyük, beyni daha büyük, insanlığı hepsinden büyük Meral Ablam vay!

* aLLerqySyndrome: Meral Okay mirasını çocuklara bırakırken 'O kadın camiye mi gidecek fırına mı' manşeti atan Vakit'in yazarı Hüseyin Üzmez çocukları taciz ediyordu!

Haberin Devamı

* hakankoksal: Meral Okay'ın yakılmayı vasiyet etmesine itiraz edenlerin, insanların bir otelde canlı canlı yakılmasına gıklarını çıkarmadığına eminim.

* suyorumcusu: Vakit'in sitesi Meral Okay için 'O kadın camiye mi gidecek fırına mı' diye manşet atmış. Sizi musalla taşı bile üstünden atacak yeminle!!1

* ArzuMasall: Dinsiz diye yargılanan Meral Okay tüm servetini Matematik Köyü'ne bağışlasın, Muhteşem Müslüman Erbakan'ın çocukları miras kavgası yapsın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!