Çelik’ten Akşener’e tepki

Güncelleme Tarihi:

Çelik’ten Akşener’e tepki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2021 07:00

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözlerine, “Bugün İyi Parti Genel Başkanı Sayın Akşener’in düzenlediği grup toplantısında, Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı ifadeleri kınıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında siyasi muhalefet kavramıyla asla bağdaşmayacak şekilde çirkin ifadeler kullanılması siyasi ahlakla bağdaşmaz” dedi.

Haberin Devamı

Çelik, Twitter’daki hesabından şu mesajları paylaştı:

“Bu açıklamalarda ABD Başkanı Biden’a tepki göstermek değil Biden üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef almak gibi bir kasıt açıkça kendisini göstermektedir. Biden’dan daha çok Cumhurbaşkanımızı hedef alan ifadeler kullanılmasının maksadı açıktır. Kendi siyasi müttefikleri HDP doğrudan milletimize soykırım iftirası ile yüzleşmeyi önerirken sustular. Bütün enerjilerini dışardan gelen her saldırıyı Cumhurbaşkanımıza karşı kullanmak için harcıyorlar.

Cumhurbaşkanımızın Türkiye Cumhuriyeti’nin şan ve şerefini nasıl güçlü bir mücadele ile koruduğuna milletimiz ve tüm dünya şahittir. Cumhurbaşkanımıza karşı kullanılan çirkin ifadeler sadece Milletimize iftira atan dış çevrelere destek vermekten ibarettir. Milletimiz nezdinde bir hükmü ve değeri yoktur.”

BAKMADAN GEÇME!