Canlı yayında tavşanı bayılttılar

Güncelleme Tarihi:

Canlı yayında tavşanı bayılttılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2006 11:06

Savaş Ay, Seray Sever, Ali Atıf Bir ve Şoray Uzun'un yer aldığı Stüdyo 4 adlı programın önceki akşam yayınlanan bölümünde bir tavşanın bayılması üzerine izleyici Star'ın telefonlarını kilitledi.

Haberin Devamı

 

Haftanın olaylarının konuşulduğu programda konu Cem Yılmaz'ın rol aldığı "Hokkabaz" filmine gelince Savaş Ay stüdyoya bir sihirbaz şapkası getirdi. Şapkadan tavşan çıkarma numarasını yapmayı deneyen Ay, önce şapkanın alev alması için çakmakla yaktı. Küçük bir alevin ardından elini şapkanın içine sokan Ay, bir tavşan çıkardı.

Savaş Ay'ın şapkadan zorlayarak çıkardığı tavşanın bu sırada korkudan altına işediği görüldü. Korkudan sinen tavşanı masaya koyan Savaş Ay, hayvanın düştüğünü ve kıpırdamadığını görünce panikle tavşanı masadan alarak tekrar şapkanın içine soktu ve stüdyo dışına çıkardı.

Canlı yayında yaşanan bu görüntüler üzerine izleyiciler tavşanın öldüğünü sanarak Star TV'nin telefonlarını kilitlediler. Tavşana canlı yayında eziyet yapıldığını söyleyen hayvanserler programa tepki gösterdiler.

Haberin Devamı

Canlı yayında tavşanı bayılttılar
Canlı yayında tavşanı bayılttılar

Seray Sever de canlı yayında ısrarla "Tavşana ne oldu, öldü mü" diye sorarak, "Eğer öldüyse hayvanseverler bizi taşa tutar" dedi.

Gelen tepkiler üzerine programın yapımcıları 15 dakika sonra tavşanı yeniden stüdyoya getirerek ölmediğini gösterdiler. Ancak bu gelişme üzerine de, "Getirilen aynı tavşan değildi" dedikoduları başladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!