Canlı yayında taciz özrü

Güncelleme Tarihi:

Canlı yayında taciz özrü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2010 00:23

Bu sene Türkiye'de de vizyona giren, çok tartışılan Precious: Based on a Novel "Push" by Sapphire filminde rol alan ve buradaki rolü ile Oscar kazanan Amerikalı oyuncu Mo'nique'in çocukluğu ile ilgili acı bir gerçek televizyon programında ortaya çıktı.

hurriyet.com.tr/Kültür Sanat

Haberin Devamı

PRECIOUS FİLMİNDEN KARELER VE MO'NIQUE

PERCIOUS FİLMİNİN FRAGMANI

Amerikalı ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey'in programına konuk olan Mo'nique'in kardeşi canlı yayın esnasında, çocukken Mo'nique'i taciz ettiğini ve bundan büyük pişmanlık duyduğunu belirtti. Mo'nique'in erkek kardeşi Imes gençliğinde uyuşturucu kullanırken kız kardeşine cinsel tacizde bulunmuş olmasından dolayı çok pişman olduğunu söyledi. Kız kardeşi ile ilişkisini düzeltmek istediğini belirten Imes "Mo'nique'in yaşadığı acıları paylaşmayı arzuluyorum" dedi.

/images/100/0x0/55eaee21f018fbb8f89fd10f
Mo'nique' ise kardeşinin özürünü kabul etmediğini, kendisinin ona karşı adeta bir canavar gibi davrandığını ve tedavi olması gerektiğini söyledi. Mo'nique tacize uğradığını ailesine söylediğinde, erkek kardeşinin kendisini yalancılıkla suçladığını ve ailesi tarafından da pek bir şey yapılmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Mo'nique "Precious" filminde kendi öz çocuğunun taciz ve tecavüze uğramasına göz yuman, Amerika Harlem'de yaşayan bir anneyi canlandırmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!