Cani görümceler

Güncelleme Tarihi:

Cani görümceler
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Başını taşla parçaladıkları yengelerini bıçakla delik deşik eden, ardından da iple boğan 3 görümce mahkemede, ‘‘Pişman değiliz’’ dedi.

İZMİR'de başına taşla vurup bayılttıkları yengeleri Nezahat Aksoy'u iple boğup bıçakla öldürdükleri iddiasıyla yargılanan kızkardeşler Songül ve Nuriye Yüksel ile Veysiye Poyraz için savcı 24 yıl hapis istedi. Mahkemede de soğukkanlı şekilde itirafta bulunan görümceler, pişman olmadıklarını söylediler.

Cesedini arsaya attılar

Eskiizmir'de, iki ay önce meydana gelen olayda 3 çocuk annesi Nezahat Aksoy (26) evinin yakınlarında ölü bulundu. PKK sanığı olarak aranan eşi Kasım Aksoy aylardır eve gelmeyen genç kadının katil zanlıları olarak görümceleri Songül Yüksel (31), Veysiye Poyraz (30) ve Nuriye Yüksel (24) gözaltına alındı. Dün ilk kez hakim karşısına çıkan 3 sanık kardeş cinayeti ayrıntılarıyla anlattı. Songül Yüksel ifadesinde, ‘‘Yengemin başka erkeklerle ilişkisi olduğu dedikodusu yapılıyordu. Sorguya çektik. Tersleyip, kendisine karışamayacağımızı söyledi. Veysiye, kapının önündeki taşı alıp başına vurdu. Ben de birkaç kez bıçaklayıp, iple boğazını sıktım. Bağırmaması için de yüzüne yastık bastırdık. Gece, cesedi halıya sarıp boş arsaya attık. Namusumuzu temizledik. Pişman değiliz’’ dedi. Duruşma, Nezahat Aksoy'un fuhuş yaptığına ilişkin kayıt olup olmadığının belirlenmesi için ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!