Cani baba dehşet saçtı! Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf dikkat çekti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2021 22:50

İstanbul Pendik'te boğazını keserek 7 yaşındaki kızını öldüren baba intihar girişiminde bulundu. Cani babanın sosyal medyada kızının fotoğrafını paylaşarak “Seni çok seviyorum güzel kızım” dedikten sonra kızını öldürdüğü öğrenildi. Cinayette yeni detaylar ortaya çıktı. Öztürk'ün cinayeti işlemeden önce kızını anneannesinden 'Sürpriz yapacağım' diyerek aldığı ve o sırada evde olmadığı öğrenilen annenin ise emniyette ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay, saat 21.00 sıralarında Pendik ilçesi Kavakpınar Hızır Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan Habip Öztürk, cinnet getirince 7 yaşındaki kız çocuğunu rehin alarak boğazından kesti. Ardından intihara teşebbüs etti. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ile polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından 7 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği, baba Habip Öztürk'ün ise hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Cani baba dehşet saçtı Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf dikkat çekti

EŞİNDEN UZAKLAŞTIRMASI VAR

7 yaşındaki kızını öldürdükten sonra kendi hayatına son vermek isteyen Habip Öztürk’ün, eşiyle arasında uzaklaştırma kararı olduğu ve kızını anneannesinden alarak evine götürdüğü ardından cinayeti işlediği ortaya çıktı. Cinayetin ardından intihar teşebbüsünde bulunan baba ise ameliyata alındı.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA HESABINI 216 BİN KİŞİ TAKİP EDİYOR

Kadın kuaförü olarak çalışan katil zanlısı baba Habip Öztürk’ün sosyal medya hesaplarında işlettiği kurumda videolar paylaştığı ve 216 bin takipçisi olduğu öğrenildi. Kızını öldüren Habip Öztürk’ün Arnavutluk Tiran’da kuaförlük yaptığı ve yaklaşık 2 ay önce İstanbul’a geldiği, sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yaptığı ve kadın kuaförü olduğu öğrenildi.

ÇOCUĞU ANNEANNESİNDEN "SÜPRİZ YAPACAĞIM" DİYEREK ALMIŞ

Habip Öztürk'ün cinayeti işlemeden önce kızını anneannesinden 'Sürpriz yapacağım' diyerek aldığı ve o sırada evde olmadığı öğrenilen annenin ise emniyette ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Öztürk hakkında eşinden daha önce 2 kere uzaklatırma kararı bulunduğu öğrenildi.

Cani baba dehşet saçtı Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf dikkat çekti

“YETİŞİN YARDIM EDİN DİYE BAĞIRDI”

Olaya tanık olduğunu iddia eden vatandaş Tahsin Gürsoy, “Biz yürüyorduk, pazardan geliyorduk. Bağırma sesleri vardı, kızın annesi yetişin yardım edin diye bağırıyordu. Evden çıkarak koştu yetişin diye bağırdı. Biz çok fazla yanaşmadık ama duyduk” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!