Canavarın günlüğü: 10 ölü 33 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Canavarın günlüğü: 10 ölü 33 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trafik canavarının ülkede yarattığı terör, alkollü araç kullanımı ve kurallara uymama yüzünden her geçen gün biraz daha büyürken, yollar hemen hergün kana bulanıyor. Dünkü kaza bilançosu 10 ölü, 33 yaralı olarak gerçekleşti.

TURİST KAZASI

Antalya'nın Serik İlçesi yakınlarında meydana gelen kazada, 3 İtalyan turistten biri öldü, ikisi yaralandı. Düz yolda takla atan otomobili kullanan Maro Çroçiani alkolün kurbanı olurken, yaralı arkadaşlarının da aşırı derecede alkollü oldukları belirlendi.

Bursa-Karacabey karayolu Uluabat Köprüsü'nde, Şerif Kamuray'ın kullandığı 34 EOC 19 plakalı tanker, önündeki 34 ERG 17 plakalı kamyona, bu kamyon da sürücülüğünü İhsan Aksoy'un yaptığı 54 FU 615 plakalı otomobile çarptı. Kazada, kamyon şoförü Şerif Kamuray ile otomobilde bulunan 3 yaşındaki Deniz Aksoy öldü, 2 kişi ağır yaralandı. Karacabey'deki diğer bir kazada ise kamyonla, otomobil çarpıştı, Nuri Can Dinç öldü. Bursa'da yolun karşısına geçmeye çalışan 48 yaşındaki Özcan Uçar ile 31 yaşındaki Havva Çetin, otomobil çarpması sonucu öldü.

HATALI SOLLAMA

Gaziantep'in Araban İlçesi'nde, bir otomobille traktörün çarpışması sonucu 19 yaşındaki Eyüp Delioğlu öldü, 6 kişi yaralandı. Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde, hatalı sollama sonucu meydana gelen kazada ise 19 yaşındaki Selami Ulupınar olay yerinde hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı.

Ağrı'da, tanker ve minibüsün çarpışması sonucu 14 kişi yaralandı, diğer bir kazada ise otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü 28 yaşındaki Alaattin Aydemir öldü. Giresun'da köprü demirlerine çarpan otomobilin sürücüsü Hasan Koç öldü, 1 kişi yaralandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!