Canavar kaportacı

Güncelleme Tarihi:

Canavar kaportacı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kaldırımda yürüyen 5 yaşındaki Sevgi’yi bir müşteriden aldığı Mercedes ile ezen çılgın sürücü aracı geri vitese takarak minik yavrunun üzerinden geçti.

ANTALYA'da bir müşteriye ait Mercedes ile aşırı hız yapan 29 yaşındaki kaportacı Hasan Tahsin Kalyon, 5 yaşındaki Sevgi Uluç'u ezdi, geri vitese takıp ikinci kez üzerinden geçti. Feci kazaya kurban giden talihsiz çocuk olay yerinde can verirken, kaçan trafik canavarı yakalandı.

KONTROLDEN ÇIKTI

Akdeniz Sanayi Sitesi'nde kaportacılık yapan Kalyon, müşterisine ait sahte plakalı Mercedes'le hız denemesine kakışınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç Şafak Mahallesi 75. Yıl Caddesi'nde yol kenarında yürüyen 5 yaşındaki Sevgi Uluç'a çarparak altına aldı.

KURTARAYIM DERKEN

Küçük kıza çarptığının farkına varan kaportacı genç, aracı çocuğun üstünden çekmek istedi. Ancak geri vitese takıp gaza basan trafik canavarı ecelle pençeleşen küçük kızı kurtarayım derken üzerinden bir daha geçti. Daha sonra olay yerinden hızla uzaklaşan Kalyon kayıplara karıştı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kızlarının bir aracın altında kaldığını öğrenerek olay yerine gelen Uluç ailesi ise fenalık geçirdi. Sevgi Uluç'un inşaat işçisi babası Mehmet Salih ile annesi Selma Uluç'un feryatları yürek parçaladı. Talihsiz kız, Belediye Mezarlığı'nda toprağa verilirken, Kalyon yakalanarak gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!