Canavar dede

Güncelleme Tarihi:

Canavar dede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

İçerenköy'de bir dede, gece yataklarında uyuyan 4 ve 7 yaşlarındaki 2 torununu kravatla boğarak öldürdü. Gelinini de boğmaya çalışırken oğlu kurtardı.

KADIKÖY, dün cinnet getiren dede vahşetiyle sarsıldı. 75 yaşındaki gözü dönmüş adam, 2 torununu kravatla öldürdü. Olay, İçerenköy Fatih Caddesi Nezihi Sokak 14 numaralı evde, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Göztepe Sanayi Sitesi'nde kaportacı olarak çalışan Şenol Şengün, hava sıcak olduğu için balkonda uyumak istedi. Cemile Şengün ise kızları 4 yaşındaki Gülcan ve 7 yaşındaki Nurcan'la yatak odasında aynı yatakta uykuya daldı.

Hepsini öldürecekti

Yusuf Şengün herkesin uyuduğundan emin olduktan sonra, eline aldığı 4 kravatla, yatak odasına girdi. Önce gelinini kafasına vurduğu yumruklarla bayılttı. Ardından kızların boğazına kravatı doladı. Göğüsle-rine bastırarak, ikisini de öldürdü. Yusuf Şengün, 3'üncü kravatı da gelininin boynuna geçirdi ve sıkma-ya başladı. Şenol Şengün, eşinin çığlıkları üzerine odaya koştu. Eşini, babasının elinden kurtardı.

Gözaltına alındı

Şengün çifti çocuklarının cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi. Acılı anne-baba, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülerek sakinleş-tirildi. Kızların cesedi, SSK Göztepe Hastanesi morguna kaldırıldı. Yusuf Şengün, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu'nda gözaltına alındı. Polis yetkilileri, Yusuf Şengün'ün 4'üncü kravatla oğlunu öldürmeyi planladığını belirttiler.

Balkondan atmaya kalktı

4'ü erkek 5 çocuk sahibi Yusuf Şengün'ün torunlarını daha önce de balkondan atmaya çalıştığı öne sürüldü. Şengün'ün bir oğlunun intihar ettiği, bir oğlunun ise hastalıktan öldüğü belirtildi. Yusuf Şengün'ün bir yıldır oğlu Şenol Şengün'ün evinde yaşadığı, gelini Cemile Şengün'e sık sık küfürler ettiği, birkaç defa keserle kovaladığı ifade edildi.

Sınıf atlayacaktı

Şengün çiftinin 7 yaşındaki kızları Nurcan'ın Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu'nda 1'inci sınıfı bitirdiği belirtildi. Nurcan'ın sınıf arkadaşları, ‘‘Çok zeki olduğu için, bu eğitim yılına, 3'üncü sınıftan başlayacaktı’’ diye gözyaşı döktüler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!