Cama taş atma bıçaklamasına 7.5 ay hapis

Güncelleme Tarihi:

Cama taş atma bıçaklamasına 7.5 ay hapis
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2008 14:05

SAMSUN’da 2 ay önce, kızkardeşinin odasının camına taş atan 44 yaşındaki Mehmet Gören’i bıçakla yaralayan 30 yaşındaki Salim Çam, 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Bugün Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan ilk duruşmaya tutuklu sanık Salim Çam ile azmettirmekten tutuksuz yargılanan 27 yaşındaki kızkardeşi Nurcan Çam katıldı. Nurcan Çam savunmasında, “Mehmet sabaha karşı eve gelip, odamın camına taş attı. Taşın çıkardığı sese ağabeyim Salim ile yengem Yeşim uyanıp, Mehmet’le tartışmaya başladı. Ben araya girdim. Ama Mehmet ısrarla eve girmek istiyordu. Bu sırada ağabeyimle kavgaya tutuşup yaralandı. Benim olayla bir ilgim yok” dedi. Salim Çam da kardeşinin ifadesini doğrulayarak, “Zorla eve girmek istedi. Küfür ediyor, etrafı rahatsız ediyordu” diye konuştu.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Bahçelievler Mahallesi’nde 2 ay önce meydana gelen olayda ağır yaralanan ve yapılan tedavi ile iyileşen Mehmet Gören ise, Nurcan Çam ile bir süre birlikte yaşadıklarını ileri sürerek, “Kendisiyle konuşmak istedim. Ama olmadı. Çıkan tartışma sonucunda ağabeyi beni bıçakladı. Kimseden şikayetçi değilim” diye ifade verdi.

Tutuklu yargılanan Salim Çam’a ‘Haksız tahrik altında bıçakla yaralama’ suçundan 7.5 ay hapis cezası veren mahkeme, cezaevinde kaldığı süreyi dikkate alarak tahliyesini kararlaştırdı. Kendisini azmettirdiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan kızkardeşi Nurcan Çam’ın ise beraatine karar verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!