Call of Duty yenilgisini kaldıramayan İngiliz, rakibinin evini bastı

Güncelleme Tarihi:

Call of Duty yenilgisini kaldıramayan İngiliz, rakibinin evini bastı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2011 10:05

İngiltere’nin Plymouth kentinde internet üzerinden 13 yaşındaki bir çocukla Call of Duty oynayan 46 yaşındaki Mark Bradford, denediği her taktiğe rağmen tüm oyunları kaybedince sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı

Kendini kaybeden adam oyunu oynadığı çocuğun evini basarak rakibinin gırtlağına yapıştı. Küçük çocuğun o esnada evde olan 33 yaşındaki annesi Bradford’un üzerine atlayarak çocuğunu kurtarmayı başardı. Çocuğun boynunda çizikler ve kızarıklık oluşurken, Bradford evine döndükten sonra polis tarafından tutuklandı.

 

Çocuğun annesi, “Bu yaştaki bir adamın savunmasız bir çocuğa saldırması tam bir rezalet” yorumunu yaptı.

 

ALAY EDİLİNCE ÇILDIRDI

Call of Duty yenilgisini kaldıramayan İngiliz, rakibinin evini bastı

Mark Bradford.

Olay, polisin verdiği bilgiye göre şöyle gelişti.

 

Call of Duty Black Ops oynayan Bradford, 13 yaşındaki çocuğa karşı ilk oyunu kaybettikten sonra çocuğun alaylı sözcüklerine maruz kalmaya başladı. Bir süreden sonra Bradford’un sabrı taştı. Bradford, anne-babasını tanıdığı çocuğun evini bastı ve gırtlağına yapıştı.

Haberin Devamı

 

Avukatları, Bradford’un geçmişinde akıl sağlığıyla ilgili sorunlar yaşadığını belirtti. Daily Mail gazetesine konuşan Bradford ise “Tüm gün oyun oynadık. Beni sürekli yeniyor ve bir türlü çenesini kapamıyordu… Bir an çıldırdım ve evine gidip boğazını sıkmaya başladım. Ne yaptığımı bilmiyordum. Onu bu olaydan sonra çok defa gördüm ve özür diledim. Aslında o iyi bir çocuk” dedi.

 

Saldırıya maruz kalan çocuk ise “şakalaştıklarını, boğazına yapışan Bradford’un bunu neden yaptığını anlayamadığını” söyledi. Call of Duty “mağduru” Bradford, 24 Ekim’de mahkemeye çıkarılacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!