Çaldığı battaniye ile uyurken yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Çaldığı battaniye ile uyurken yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2011 10:51

ANTALYA’da girdiği evden 1 televizyon, 3 çeyrek altın, 300 TL, bir uyku seti ve elektrikli battaniye çalan 24 yaşındaki Mehmet Burak B., çaldığı elektrikli battaniye ve uyku setinde uyurken yakalandı. Ayrıca şüphelinin evinde yapılan aramada çok sayıda çalıntı elektronik malzeme ele geçirildi.

Haberin Devamı

Önceki gece Dutlubahçe Mahallesi 762 Sokak içerisinde bulunan E.Ü.’ye ait eve hırsız girdi. Evden 1 plazma televizyon, 3 çeyrek altın, 300 TL, uyku seti ve elektrikli battaniye çalan hırsız kaçarken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Muratpaşa İlçe Emniyeti Asayiş Büro Amirliği ekipleri, evden hırsızlık yapan şüphelinin, sabıkalı Mehmet Burak B. olduğunu belirledi. Şüphelinin kaldığı yeri belirleyen polis, savcılık kararıyla eve baskın düzenledi. Baskında uyurken yakalanan Mehmet Burak B.’nin, kullandığı elektrikli battaniye ve uyku setinin bir gece önce çaldığı malzemeler olduğu belirlendi. Mehmet Burak B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca evde çok sayıda çalıntı elektrikli ve elektronik malzeme bulundu.

Mehmet Burak B.’nin 2009 yılında Cumhuriyet Mahallesi’ndeki İhsan Özer’e ait marketten 4 bin TL değerinde sigara ve 150 TL para çalınması olayının da faili olduğu belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!