Çakmağı çakmasıyla araç alev topuna döndü! Son anda kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2025 12:17

Elazığ'da bir ticari taksi sürücüsünün yolcu beklediği sırada çakmağı çakması ile otomobil bir anda alev topuna döndü. Sürücünün alevlerin arasından saniyelerle kurtulması kameralara yansıdı.

Haberin Devamı

Olay, bugün öğlen saatlerinde Gazi Caddesi eski Öğretmenevi karşısındaki otobüs duraklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, durak önünde 23 T 0086 plakalı aracı ile yolu bekleyen sürücü R.A., araç içerisinde çakmak çaktı.

Çakmağı çakmasıyla araç alev topuna döndü Son anda kurtuldu

Çakmağın çakılması ile otomobilin alev alması bir oldu. Yaralanan sürücü can havli ile araçtan çıkarken, otomobil kısa sürede alev topuna döndü. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Çakmağı çakmasıyla araç alev topuna döndü Son anda kurtuldu

Otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken kolundan ve yüzünden yaralanan sürücü, ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Çakmağı çakmasıyla araç alev topuna döndü Son anda kurtuldu

Aracın bir anda alev alması ve sürücünün son anda kurtulması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!