ÇaÄŸlar'da tümör ÅŸüphesi

Güncelleme Tarihi:

Çağlarda tümör şüphesi
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 26, 2001 14:54

Haberin Devamı

Tutuklu bulunduğu Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'nden ''yüksek tansiyon ve aşırı kilo kaybı'' şikayetiyle Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan eski bakan ve işadamı Cavit Çağlar'ın, ''bağırsağında tümör bulunma'' ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre daha önce de tümör çıkması nedeniyle bağırsağının bir bölümü alınan Çağlar'ın rahatsızlığıyla ilgili olarak, ''aynı hastalığın nüksetmesi ihtimali'' üzerinde duruluyor. 

Çağlar'ın tansiyonun ''21-12 seviyesinde seyrettiğini ve düşürülemediğini'' belirten yetkililer, tansiyon yüksekliğine olası bir tümörün neden olabileceğini ifade ettiler.

Cavit Çağlar'ın tahlillerinin tamamının henüz sonuçlanmadığını kaydeden yetkililer, son tetkiklerin de yapılmasının ardından kesin teşhisin konulacağını belirttiler.

Yetkililer, tümörün nüksetmesi halinde hastanın tedavisinin tutuklu olduğu Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'nden hastaneye getirilip yeniden cezaevine götürülmesi şeklinde süreceğini kaydettiler. 

Öte yandan, Kartal Dr. Lütfi Kırdar EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi BaÅŸhekimi Op. Dr. Muzaffer Yıldız ile Kartal Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Hüseyin BoyrazoÄŸlu'nun, bu sabah ÇaÄŸlar'ın saÄŸlık durumuyla ilgili hastanede bir görüşme yaptıkları öğrenildi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!