Cadillac otomobille kumar baskını

Güncelleme Tarihi:

Cadillac otomobille kumar baskını
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2010 10:36

BEYKOZ'daki lüks bir villaya, polis ekiplerince son model Cadillac otomobille kumar baskını yapıldı. Operasyon kapsamında 10'u kadın, 30 kişi gözaltına alınırken, 2 rulet masası ile çok sayıda oyun puluna da el konuldu.

Haberin Devamı

Acarkent'te bir villada kumar oynatıldığı ihbarını alan Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Son model bir Cadillac otomobile binen 1’i kadın 3 polis memuru, villanın önüne geldi. Kendilerine yaklaşan korumaların neden durdunuz sorusuna; ‘villaya kumara geldik’ cevabını verip müşteri gibi içeri girdi. Villanın girişinde oluşturulan bekleme salonunda ‘şansınızı nerede denemek istersiniz’ diye soran çalışanlara polisler ‘Rulet’ cevabını verdi. İçeride bir süre oyun oynayan polisler, telefonla dışarıdaki arkadaşlarına ‘Biz şansımızı denedik, şimdi sıra sizde’ diyerek operasyon için start verdi.

Kumarhaneye çevrilen villaya giren polisler, 6'sı kumarhane çalışanı, 10'u kadın, toplam 30 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda 2 rulet masası, 20 bin oyun pulu ve çok sayıda oyun kağıdına da el konuldu.

Gözaltına alınan kişiler, ele geçirilen kumar malzemeleriyle birlikte yasal işlemleri yapılmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!