Cadılardan bebek büyüsü

Güncelleme Tarihi:

Cadılardan bebek büyüsü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kötü büyü yapmadıkları için kendilerine ‘‘ak cadı’’ diyen Kevin ve Sandie Carlyon, dolunayda yaptıkları ayinle çocuğu olmayan kadınların hamile kaldığını iddia ediyor, ancak garanti vermiyor. Çiftler ‘‘bereket tanrısı’’nın alçıdan yapılmış 9 metre uzunluğundaki penisinin üzerinde sevişerek ayini tamamlıyor.

İngiltere'nin Sussex bölgesinde yaşayan Kevin ve Sandie Carlyon çocuk sahibi olmak isteyenlerin umudu oldu. İngiliz cadılarının rahip ve rahibesi sayılan çiftin kendilerine ait ‘‘Putperest (Pagan) Doğurganlık Kliniği’’nde bugüne kadar 30 çifti çocuk sahibi yaptığı iddia ediliyor. Kendisini ‘‘ak cadı’’ olarak tanımlayan Kevin Carlyon'un kliniğine dünyanın dört bir yanından başvuran çiftler ancak aylar sonrasına randevu alabiliyor.

Kliniği beş yıl önce kuran 39 yaşındaki Kevin ve 43 yaşındaki eşi Sandie kötü, yani kara büyüye gerek duymadıkça başvurmadıklarını, bu nedenle kendilerini ‘‘ak cadı’’ olarak tanımladıklarını söylüyor. Kevin beş yaşındayken çevresindeki diğer çocuklardan farklı olduğunu ve doğa üstü güçlere sahip olduğunu farkettiğini belirtiyor. Öğrenciliği sırasında kendisine şeytan denildiğini söyleyen Kevin, hayatının akışını değiştiren günleri şöyle anlatıyor:

‘‘Bir gün çok yakın bir arkadaşımın babasının öleceğini gördüm. Arkadaşıma söylediğimde benimle dalga geçti. Fakat üç gün sonra babası kalp krizinden öldü. Yine bir gün bir kızın bacağının kırılacağını tüm ayrıntıları ile hissettim. Olay benim anlattığım gibi gerçekleşti ve kızın bacağı kırıldı. Çevrem bir anda bana değişik bakmaya başladı. Beni İngiliz kilisesinin papazına götürdüler. İçimdeki şeytanı çıkartmak istediler. Kötü bir çocukluk geçirdim, ancak bendeki güçler şu anda başkalarına yardımcı oluyor.’’

Çocuğu olmayan çiftleri çocuk sahibi yapmakla ünleri İngiltere dışına taşan Kevin ve Sandie, cadılığın karanlık tarafıyla hiç bir zaman ilgilenmediklerini, şeytanlara, cinlere başvurmadıklarını söylüyor. Bakireleri kurban etmek, toplu orgazm gibi zararlı şeyleri asla yapmadıklarını söyleyen Kevin, ‘‘5 yıl önce kasabamızdan biri Londra'dan gelen 2 genç kadını bize getirdi. Kadınlardan birinin 10 diğerinin ise 8 yıldır çocuğu olmuyordu. Bir kaç hafta içinde ikisi de hamile kaldı. Bunun üzerine doğurganlık üzerine çalışmalarımızı geliştirdik’’ diyor.

EN BEREKETLİ AY

Putperest Doğurganlık Kliniği'ne başvurduktan sonra çocuk sahibi olan 34 yaşındaki Sandra, eşi Andrew Torn'la katıldığı törenle ilgili şunları söylüyor:

‘‘5 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Gerekli bütün kontrolleri yaptırdık, hormon içeren ilaçlar verdiler, dünya kadar para ve zaman harcadık, hiçbir işe yaramadı. Tam tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki, eşim Andrew yerel gazetede ak cadı ve putperestlerin doğurganlık kliniğiyle ilgili bir yazı okudu. Cadı Kevin ile temasa geçmeye karar verdik. Bir fotoğrafımızı göndererek başvurduk. Ağustosta dolunayın oluştuğu günlere randevu aldık. Ayin gecesi arabamızla vadiye doğru yol alırken gökyüzü gerçekten garip bir renkteydi, portakal renginin kırmızıya çalan koyuluğu her yeri sarmıştı, kesinlikle bir aura vardı.

Biz seviştiğimiz sırada ise ay o kadar büyümüştü ki kendimizi spot lambası altında sevişiyor sandık ve çevredekiler bizi görecek endişesine kapıldık. Birleştikten sonra devasa insan figürünün üzerine uzanıp bir sigara yaktık.’’

Sandra ayinden sonra hamile kaldığını ifade ederek, ‘‘Ne ayine katıldığımızı, ne de hamile kaldığımı kimseye söylemedik, hatta adını Ryan koyduğumuz bebeğimiz doğuncaya kadar cadıya bile bildirmedik. Hamileliğim de çok güzel geçti. Oğlum Ryan, anlayacak kadar büyüdüğünde ilk işim ona nasıl hamile kaldığımı anlatmak olacak. Ryan'a arkadaş olacak bir kızkardeş istiyoruz. Doğal yollardan hamile kalamadığım için ilk fırsatta tekrar Kevin'e gideceğiz’’ diyor.

Yüzyıllardan beri bir çok kadın Sandra gibi bu yönteme başvurmuş, bunlardan biri de Lord Bath'ın kızı Slvie Cerne. Figüre adını veren Cerne'nin ünü Japonya'ya kadar uzanıyor.

Son dönemde Amerika'dan gelen bir kadın turist grubu geceyi bu dev figürün üzerinde geçirmiş. Çünkü yerel inanışa göre kadının etrafı alçıyla çevrili bu penisin üzerine çıkması hamile kalmasına yetiyor.

Cerne Abbas kasabasındaki dev figürün büyü gücüyle ilgili tartışmalar bir yana, oraya giden çiftler sonuçtan çok memnun. Abbas kasabalıları burunlarının dibinde yapılan bu ayinleri pek önemsemiyor. Bazıları yapılanları iğrenç bulurken bazıları esprili bir şekilde yorumluyor.

Dünyanın her köşesinde 900 üyesi olan Kevin Carlyon gelen çiftlere sonucu garanti etmiyor. Yapılanlar ona göre inanmayı gerektiriyor. Çocuk sahibi olmak isteyenlerden alınan ücret ise sadece 25 sterlin (yaklaşık 12 milyon 500 bin TL). Kevin sadece çok kızdırıldığında kötü büyüye başvurduğunu söylüyor. Ak cadının söylediğine göre, bir kez Prens Charles'a çok kızmış ve ona kötü büyü yapmış, yaptığı büyünün ardından da polo sporunda usta olan Prens Charles attan düşerek kolunu kırmış!

TÜRKİYE'DEN İKİ CADI

Sussex'li Kevin ve Sandie, Avrupa'nın en büyük cadı teşkilatını kurmuşlar. Dünyanın her tarafında yüzlerce üyesi olan cadıların, iki üyesi de İstanbul'dan.

Hastings evlendirme bürosunda geçen yıl eşi Sandie ile evlenen Kevin Carlyon'un nikah şahitliğini ise kedisi 'Mini Mob' yapmış. Siyah kedi patileri mürekkebe batırıldıktan sonra evlendirme defterine şahit olarak imza atmış. Evlerinde 11 siyah kediyle yaşayan çiftin en yaşlı kedisi Mini Mob. Carlyon çifti, siyah kedilerinin kendilerine uğur getirdiğine inanıyor.

Doğurganlık töreni

Putperest (Pagan) Doğurganlık Kliniği'nde yapılacak bir ayin için koşulların uygun olması gerekiyor. Eski büyücü ve cadı yöntemlerine hiç benzemeyen bu ayinlerde, İngiliz bereket tanrısı olarak tanınan ve Dorset kasabasının yeşil tepelerinde yüzyıllar önce oluşan Cerne'nin alçıdan yapılmış 9 metre uzunluğundaki penisinin rolü büyük. Tören, ay dolunay şeklini aldığında alçıdan yapılmış koca devin penisine tırmanmakla başlıyor. Çıplak ayaklı çiftin erkeği kırmızı, eşi ise portakal renginde bir cübbe giyiyor. Ak cadı Kevin önce mumları ve tütsüleri yakıyor, daha sonra doğa üstü güçlerle yüklenmiş kristali, kadın ile erkeğin arasındaki dengeyi simgeleyen kocaman delikli bir taşın yerine yerleştiriyor. Sihirli yağları, toprak ve suyu çiftin üzerine serperken kötülükleri kovmak için tütsüler yakıyor. Daha sonra çift bir daire oluşturacak şekilde, cadıların arasına katılıyor ve kendilerinden, ruhlarını güvendikleri tanrıların ruhları ile birleştirmeleri isteniyor. Tören yaklaşık yarım saat sürüyor. Daha sonra çift dev figürün üzerinde aşk yapmak üzere yalnız bırakılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!