Bütün Türkiye gözyaşına boğuldu

Güncelleme Tarihi:

Bütün Türkiye gözyaşına boğuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2009 13:15

48 gündür TV programlarını meşgul eden ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran küçük Muhammet'in hikayesi şok edici bir sonla bitti...

Haberin Devamı

CESEDİ TARLADA BULUNDU

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 14 Nisan'da ailesi tarafından kaybolduğu bildirilen küçük Muhammet'i annesi ve sevgilisinin döverek öldürdüğü belirlendi. Evli kadının, sevgilisiyle ilişkiye girerken kendilerini  görmesi üzerine Muhammet'i öldürdüğü ortaya çıktı.

Günlerdir Müge Anlı'nın sunduğu sabah programına çıkan, sürekli yalanlarıyla insanları kandıran anne TV'de gözyaşı döküyordu. Eşi, kayınvalidesi ve komşu kızıyla programa katılan annenin sürekli çelişkili konuşması, babanın sürekli farklı şeyler söylemesi tüm Türk halkını ayağa kaldırdı.

Canlı yayında psikologların, Emniyet mensuplarının saatlerce dil döktüğü anne, hiç istifini bozmadan sürekli "Çocuğun kaybolmasıyla ilgili birşey bilmiyorum" dedi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, küçük Muhammet açlıktan çöpten ekmek topluyor, komşulardan yemek istiyordu. Görgü tanıklarının ifadeleri kan donduran cinstendi. İşte bazı açıklamalar:

Haberin Devamı

"Küçük Muhammet sürekli açtı, etrafa saldırıyordu. Ailesi çocuğu sevmiyordu hiç ilgilenmiyordu. Annesinin evine sürekli başka adamlar girip çıkıyordu. Çocuk açtı ama anne günde 3 paket sigara alıp içiyordu. Çocukla ne ilgileniyor ne de nerede olduklarını merak ediyorlardı. İlgileri 2. çocuklarınaydı. En son beyaz bir arabaya binerken gördük"

İşte tüm bunlar olurken anne herşeyi yalanlıyor ama bir süre sonra yalanladığı cümleleri kabul ediyor ve üzerine başka yalanlarda ekliyordu. Başka erkeklerle de ilişkisi olduğu belirlenen 23 yaşındaki kadının kayınvalidesi, 3 gün önceki TV programında gelininin " Muhammet gitti gelmez" dediğini söylediğini, bu sözü açıklamasını istediğini söylemişti. Anne bu suçlamaları da kabul etmedi.

En sarsıcı an ise canlı yayında yaşandı. Dün yine Müge Anlı'nın programına konuk olan aile, yine gerçeği anlatmaz, birbirlerini suçlarken canlı yayında o haber geldi.

Tarlada bir çocuk cesedi bulunmuştu ve aileyi teşhis için çağırıyorlardı....

Tüm Türkiye gözyaşlarına boğuldu, haber geç kalmadan geldi. Tarlada parçalanmış olarak bulunan cesedin 6 yaşındaki Muhammet'e ait olduğu saptandı.

Küçük Muhammet'in acı sonu herkesi üzüntüye boğdu.

Haberin Devamı

MÜGE ANLI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

48 gündür hazırladığı TV programında kayıp çocuğun ailesini konuk eden ve olayı çözmeye çalışan televizyoncu Müge Anlı Muhammet Fırtına'nın katilini duyunca hastanelik oldu.  Muhammet'in annesi Dilber Fırtına tarafından öldürüldüğü haberi Müge Anlı'ya ulaştığında ünlü sunucu hıçkırıklara boğularak sinir krizi geçirmeye başladı.

Televizyon fenomeni Müge Anlı, programına konuk ettiği ve kaybolan oğlunu aradığı Dilber Fırtına'nın Kemal E. ile birlikte çocuğu döverek öldürdüğünün anlaşılması üzerine adeta yıkıldı!

Müge Anlı, kendisi ile birlikte ölen çocuğunu arayan anne Dilber Fırtına ve sevgilisi Kemal E.'nin kendilerini cinsel ilişkiye girdikleri sırada gördüğü için küçük Muhammed'i döverek öldürdüklerini öğrenince fenalaştı.

Haberin Devamı

Akşam haberlerinde canlı yayın konuğu olan Müge Anlı olayı gözyaşlarına boğularak anlattı. ATV Ana Haberin yayınından sonra Müge Anlı tekrar fenalaştı ve yeniden doktor kontrolüne alındı.

İŞTE OLAYIN PERDE ARKASI

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi'nde 45 gün önce ortadan kaybolan ve önceki gün bir buğday tarlasında etleri yenmiş halde cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammet’in, annesinin sevgilisi ile gizli ilişkisine tanık olduğu için öldürüldüğü ortaya çıktı. Annesi Dilber ile sevgilisi Kemal’i çıplak olarak gören minik Muhammet’in, ilişkinin yaşandığı evin sahibi tarafından dövülerek öldürüldükten sonra battaniyeye sarılarak buğday tarlasına atıldığı anlaşıldı. Cinayete tanık olan anne Dilber Fırtına ikinci çocuğunun da öldürülmesi tehtidi nedeniyle korkarak sustuğunu söyledi. Buğday tarlasında açıkta kalan Muhammet’in etleri kuşlar ve böcekler tarafından yenildiği için geriye sadece kemikleri kaldı.

Haberin Devamı

Çorlu Nusretiye Mahallesi yakınlarında buğday tarlasını dün dolaşmaya giden O.P. tamamen çürümüş ve kemikleri kalmış bir çocuk cesedi gördü. Tarla sahibinin polislere bilgi vermesinden sonra gelen Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tarlada bulunan cesede ait kemikler ile eşyaları vesarıldığı battaniyeyi incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin 14 Nisan 2009 günü kaybolan ve Nusretiye Mahallesi’nde oturan Ümit ve Dilber Fırtına çiftinin 6 yaşındaki çocukları Muhammet’e ait olup olmadığını tespiti için harekete geçti.

TELEVİZYONLARDA YARDIM İSTEDİLER

Oğlu kaybolan anne Dilber Fırtına, minik Muhammed’in komşuya gitmek üzere evden ayrıldığını ve bir daha geri gelmediğini söyleyerek eşi Ümit ile birlikte bir çok televizyon programına çıkarak bulunması için yardım istedi. Oğullarının bulunması için televizyon ekranlarında gözyaşı döken ve yardım isteyen Fırtına çifti, dün de özel bir televizyonun sabah programındayken, polis kendilerine ulaşarak Çorlu’ya dönmelerini istedi.

Haberin Devamı

Televizyon programından çıkan çift hemen Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Çorlu polisin gösterdiği eşyaları hemen tanıyan anne gözyaşları içinde oğlunun eşyalarını teşhis etti. Polisin kısa sorgusundan sonra anneden şüphelenen güvenlik güçleri durumu Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine anne 23 yaşındaki Dilber Fırtına gözaltına alındı.

Çorlu polisi gözaltındaki annenin ifadelerinden sonra 41 yaşındaki sevgilisi Kemal Ermiş, evinde buluştuğu arkadaşı 23 yaşındaki Sinan Gök ile imam nikahlı eşi 38 yaşındaki Fadime Sezer, kızları 18 yaşındaki Kader Sezer, oğulları 16 yaşındaki K.S.yi de gözaltına aldı. Gözaltındaki 6 şüphelinin iki günden beri sorgusu sürüyor

YATAKTA ÇIRILÇIPLAK GÖRDÜ

Çorlu Emniyet Müdürlüğü’nde sogulanan sanıklar dün gece geç saatlerde Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolunden geçirildi. İddiaya göre olay günü anne Dilber Fırtına, sevgilisi Kemal Ermiş ile Sinan Gök’ün evinde buluştu. İki sevgili yatakta olduğu sırada minik Muhammet eve gelerek ilişkiye tanık oldu. Panikleyen sevgililer ev sahibi Sinan Gök’ü çağırarak çocuğu dışarı çıkartıp korkutmasını istedi. Muhammet’i dışarı çıkaran ev sahibi dövdüğü sırada çocuk yere düşünce panikleyip sevgililere haber verdi. Odadan dışarı çıkan Dilber Fırtına ve Kemal Ermiş, yerde yatan Muhammet’i görünce korktu. Anne Dilber ev sahibi ve sevgilisinden çocuğu hastaneye götürmelerini istedi.

BATTANİYEYE SARIP TARLAYA ATMIŞLAR

Çocuğun ölmesi üzerine Sinan Gök, Kemal Ermiş ve K.S. çocuğu battaniyeye sararak kendilerine ait minibüsle tarlaya götürerek bıraktı. Bir süre sonra eve geri gelen Kemal Ermiş, Dilber Fırtına'ya Muhammet’in öldüğünü ve tarlaya attıklarını söyledi. Anne Dilber Fırtına'ya, kimseye anlatması halinde diğer çocuğunu da öldüreceklerini söyledi. Anne Fırtına'nın bu nedenle sustuğu öne sürüldü.
Poliste ifade veren Sinan Gök ise çocuğu kendisinin dövmediğini, Kemal Ermiş’in döverek öldürdüğünü söyledi.

KUŞLAR, BÖCEKLER YEMİŞ

Adli Tıp Kurumu uzmanları, açıkta kalan bir cesedin 45 gün içinde kuşlar ve böcekler tarafından yenebileceğini ve kemik haline gelebileceğini söyledi.

VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Muhammet Fırtına’nın annesi Dilber Fırtına ile sevgilisi Kemal Ermiş’e buluşmaları için evini açan katil zanlısı Sinan Gök’ün gözaltındaki nikahsız eşi Fadime Sezer ile Sezer’in kızı ve oğlu ifadeleri alınmak üzere Çorlu Adliyesi’ne getirildi. Savcının aldığı ifadenin ardından tekrar polis merkezine götürülmek istenilen zanlılara Adliye önünde toplanan kalabalık tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar “Bırakın bunların cezalarını biz verelim” diye bağırdı.

Olayla ilgili olarak polisteki sorguları süren 6 şüpheli için 1 gün ek gözaltı süresi alındı. Şüphelilerden Fadime Sezer ile kızı 18 yaşındaki Kader Sezer ve oğlu 16 yaşındaki K.S. ise elleri kelepçeli bir şekilde Çorlu Adliyesi’ne getirildi. Burada şüphelilerin savcı tarafından ifadeleri alındı. Muhammet’in katil zanlılarının Adliyede olduğunu öğrenen yaklaşık 200 kişi ise Adliye önünde toplandı ve bağırmaya başladı. Bunun üzerine Adliyenin çevresine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve toplanan kalabalığı çevreden uzaklaştırmaya çalıştı.

Elleri kelepçeli olarak Adliye binasından polis nezaretinde çıkan ve ağlamaya başlayan Fadime Sezer ile kızı Kader Sezer ve oğlu K.S. ekip otosuna bindirildi. Adliye çevresinde toplanan kalabalık ise “Bırakın bunların cezalarını biz verelim” diye bağırdı. Polisin aldığı güvenlik önlemleri sayesinde şüpheliler vatandaşların ‘Yuh’ sesleri ile Adliyeden olaysız şekilde uzaklaştırıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!