Burt Reynolds da Antalya'da film çevirecek

Güncelleme Tarihi:

Burt Reynolds da Antalyada film çevirecek
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 07, 2001 14:59

Antalya, sinemanın ünlülerinin buluşma noktası olmaya aday. Christopher Lambert'in ardından ünlü aktör Burt Reynolds da Antalya'da film çevirecek. Lambert'in oynayacağı Piano Player ile Reynolds'un başrolünü üstlendiği Woman In love'ın çekimleri ekim ayında başlayacak. Yapımcı Martinez filmler için bir çok Antalyalı'nın da işe alındığını söyledi.

Haberin Devamı

Christopher Lambert'in ardından sinemanın bir başka ünlü aktörü, Burt Reynolds da Antalya'da film çevirmeye hazırlanıyor. Lambert'in başrolünü üstlendiği Piano Player filminin yapımcısı Phlippe Martinez, Burt Reynolds'ın da Antalya'da film çevireceğini açıkladı. 

Mekan belirlemek için Antalya'ya gelen Martinez Vali Ertuğrul dokuzoğlu'nu da ziyaret etti. Çekimlerine ekim ayında başlanacak olan Women In Love adlı filmin, Antalya'nın tanıtımı açısından çok önemli olduğunu anlatan Martinez, ''Bu film Antalya'yı bir poster gibi bütün dünyaya sunacak'' dedi.  

Antalya'da, ekim ayında iki ayrı filmin çekimlerinin başlayacağını belirten Martinez, kentte stüdyolarda film çevirmek için her türlü potansiyelin bulunduğunu, Tekfen film stüdyolarının da son derece modern donanımlı olduğunu ve burada daha sonra yeni filmler çekmeyi düşündüklerini söyledi. 

Kanada'nın Montreal kentinin son yıllarda önemli bir film endüstrisine sahip olduÄŸunu anlatan Martinez, ''Antalya'yı da ikinci Montreal yapabiliriz'' diye konuÅŸtu.Â

Haberin Devamı

 Martinez'in açıklamasına göre çekimleri ekim ayında başlayacak her iki filmin bütçesi toplam 50 milyon dolar. Çekimler için Antalya'dan da 50 kişi işe alındı.

Antalya Valisi ErtuÄŸrul DokuzoÄŸlu, Christopher Lambert ve Burt Reynolds gibi önemli film yıldızlarının Antalya'da film çevirmesinden büyük onur duyduklarını ve her türlü desteÄŸi vereceklerini söyledi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!