Bursa'da şüpheli ölüm

Güncelleme Tarihi:

Bursada şüpheli ölüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2010 15:49

BURSA’da 4 ay önce başka biriyle evleneceğini söyleyen eşi tarafından terk edilen 24 yaşındaki Hilmiye Küçük, annesinin evinde ölü olarak bulundu.

Öldüğü sabah konfeksiyon atölyesinde işe başlayacak olan genç kadının ölümünü şüpheli bulan Cumhuriyet Savcılığı, cesedi Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Küçük’ün annesi Fatime Açmalı, “Kızım sürekli ‘kalbim sıkışıyor. Bir gün benim ölümü bulursunuz’ diye dert yanıyordu” dedi. Karbonmonoksit gazından zehirlenip ölmüş olabileceği sanılan Hilmiye Küçük’ün ölüm nedeni otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Merkez Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi, Dizdar Caddesi Aydın sokaktaki oturan Hilmiye Küçük, 3.5 yıl önce bir arkadaşı aracılığıyla Şükrü Küçük ile tanıştı. O dönemde asker olan Şükrü Küçük ile arkadaşlığını ilerleten genç kız, mermer ustası gençle askerlik dönüşü evlenmek istedi, ancak ailesi karşı çıktı. Kararlı olan gençler daha sonra kaçarak nikah kıydı.

Evliliklerinden çocukları olmayan ve iş bulduğu zaman çalışan Şükrü Küçük, 4 ay önce “Giresun’da yaşayan anne ve babam bana bir kız buldu. Onunla evleneceğim” diyerek, eşini terk etti. Şükrü Küçük’ün bıraktığı 3 bin TL borcu ödeyen Hilmi Küçük, son günlerde babasından boşanan annesi Fatime Açmalı’nın evine yerleşti.

Dün gece sohbet edip çekyatta uyuyan kızının üzerini örten Fatime Açmalı, sabah uyanmayan kızının odasına girdiğinde cesediyle karşılaştı. Kızının ölmeden bir gün önce çalışmak için yeni bir işe başladığını söyleyen acılı anne, “Kızım çok mutsuzdu. Eşinin bulunduğu tüm fotoğrafları yakmıştı. Sürekli, ‘Kalbim sıkışıyor. Bir gün benim ölümü bulursunuz’ diye dert yanıyordu. Benim de kimsem yok. Kızım çalışıp bana bakacaktı. Şimdi tek başıma kaldım” diye konuştu.

Cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Hilmiye Küçük'ün kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek. Yetkililer Hilmiye Küçük’ün odaya sızan karbonmonoksit gazı veya kalp krizinden ölmüş olabileceğini söylediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!