Bursa'da hareketli dakikalar! Polise ateş açıp kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2021 01:00

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, alkollü olan ve elinde tabanca bulunan A.A. (25), kendisine müdahale etmek isteyen polis ekiplerine ateş açarak kaçtı. A.A., yaklaşık 35 kilometrelik takibinin ardından Gemlik ilçesinde saklandığı eve düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, Orhangazi ilçesi Hürriyet Mahallesinde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen bir kişinin elindeki tabancayla çevrede bulunan vatandaşlara tehditler savurduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin geldiğini gören şüpheli A.A., elindeki tabancayla polis ekiplerine 2 el ateş etti.

Bursada hareketli dakikalar Polise ateş açıp kaçtı

Saldırganın tabancasından çıkan kurşunlar çevrede bulunan bir iş yerinin duvarına isabet ederken, silahının tutukluk yapması üzerine A.A. bir iş yerine girerek saklanmaya çalıştı. Bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi. Bir süre A.A.’yı ikna etmeye çalışan polis ekipleri daha sonra iş yerine girdiğinde şüphelinin arka kapıdan kaçtığını tespit etti.

Haberin Devamı

Bursada hareketli dakikalar Polise ateş açıp kaçtı

OPERASYONLA YAKALADI

Bölgede bulunan yaklaşık 50 güvenlik kamerasını incelemeye alan polis, A.A.’nın Gemlik ilçesi istikametine kaçtığını tespit etti. Durumun bölge ekiplerine bildirilmesi üzerine harekete geçen Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri A.A.nın içinde bulunduğu aracı takibe aldı. 35 kilometrelik takibin ardından şüphelinin, Osmaniye Mahallesinde bir evde saklandığının tespit edilmesi üzerine harekete geçen ekipler bölgeyi abluka altına aldı. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, çelik yelek giyerek A.A.nın bulunduğu eveÿoperasyon düzenledi. Polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen şüpheli gözaltına alındı.

Bursada hareketli dakikalar Polise ateş açıp kaçtı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!