Bursa'da dehÅŸet anları! BoÄŸazına bıçak dayayıp kaçırmaya çalıştı

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 14, 2021 12:26

Bursa'da eski sevgilisi Y.C.K.'nin önüne kesen R.A. isimli şahıs, boğazına bıçak dayayarak, kaçırma girişiminde bulundu. Olayı gören bir kişi tabancayla havaya ateş açarken, bekçilerin de gelmesiyle genç kızı bırakıp kaçmaya çalışan R.A. yakalandı. Gözaltına alınan R.A. tutuklanırken, olay anı bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Haberin Devamı

Olay, perşembe günü Osmangazi ilçesi Demirtaş Yolu Caddesi’nde meydana geldi. R.A., kız kardeşiyle yolda yürüyen eski kız arkadaşı Y.C.K.’nin yolunu kesti. Burada R.A. ile Y.C.K. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında R.A., belinden çıkardığı bıçağı genç kızın boğazına dayayıp, kaçırmaya çalıştı. Bu sırada çığlık seslerini duyan kimliği belirsiz kişi, yardıma koştu. Bu kişi, tabancasını çıkarıp, R.A.’dan genç kızı bırakmasını isteyerek havaya ateş açtı.

Bu sırada bölge yakınında bulunan mahalle bekçileri, silah sesleri üzerine olay yerine koştu. Bekçileri gören R.A., genç kızı bırakarak, kaçmaya başladı. R.A. kısa süreli kovalamacanın ardından yakalandı.

Olayın ardından şoka giren Y.C.K. sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Demirtaş Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan R.A. ise sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursada dehşet anları Boğazına bıçak dayayıp kaçırmaya çalıştı

KAÇIRMA GİRİŞİMİ KAMERADA

Bu arada, olay anı çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, R.A.’nın Y.C.K.’nin boğazına bıçak dayayıp kaçırmaya çalıştığı, kimliği belirsiz kişinin havaya ateş açtığı ve bekçilerin olay yerine gelmesiyle şüphelinin genç kızı bırakıp kaçtığı görüldü.

Â

Bursada dehşet anları Boğazına bıçak dayayıp kaçırmaya çalıştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!