Burak Yılmaz'ın cebinden servet çıkacak...

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmazın cebinden servet çıkacak...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 08:24

İstanbul'da sabaha karşı Ferrari'yle takla atmıştı...

Haberin Devamı

İstanbul'da eğlence dönüşü sabaha karşı Boğaz'da Ferrari'yle taklalar atıp kaza bir cipe çarpan ve olay yerinden kaçan Trabzonspor ve Milli Takım'ın golcüsü Burak Yılmaz, polise ifade verdi. Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı adına kayıtlı araçta yaptığı kazadan 12 saat sonra Sarıyer Polis Merkezi'ne giden ünlü golcü "Arabayı ben kullanıyordum" dedi. Bir anda direksyon hakimiyetini kaybettiğini anlatan Burak Yılmaz, ölümden döndüğünü söyledi.

Kaza sonrasında olay yerine giden trafik ekiplerinin rapor tutup ceza yazdığı da ortaya çıktı. Raporda, maddi hasarlı kaza yapan sürücünün firari olduğu ve "kazayı yetkililere bildirmemek, kaza yerinden ayrılmak" suçundan 206 TL trafık cezası kesildiği belirtildi.

2 ARAÇTA YAKLAŞIK 2 MİLYON TL...

Trafik cezası aracın plakasına gönderildi. Olay yerinden kaçtığı için tüm dikkatleri üzerine çeken milli futbolcunun, iki araçtaki yaklaşık 2 milyon liralık hasarı karşılayacağı öğrenildi. İddiaya göre 2 aracın da kaskosu yoktu. Ancak kasko olsaydı bile, sigorta şirketi alkol kontrolü yapılmadığı için zararı ödemeyecekti.

Haberin Devamı

 Yetkililer maddi hasarlı kaza sonrası kaçan sürücüye sonradan alkol test yapılmadığını söyledi. Olayın üzerinden belli bir süre geçtikten sonra kişinin alkollü olup olmadığının ve alkol oranının tespit edilemediği belirtildi.

Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Yılmaz kaza yerinden ayrılmamış olsaydı olay yerine giden polis alkol kontrolü yapacaktı. Ünlü futbolcunun alkollü çıkması halinde ehliyetine 6 ay el konulması söz konusu olacaktı. Şimdi ise soruşturma sonucu kusurlu görülürse hakkında 2 yıla kadar hapis talebiyle dava açılması ihtimali var.

ŞİKAYET OLURSA DAVA AÇILABİLİR

Yıldız futbolcunun kaza yerinden kaçmasını değerlendiren Trafik Kazası Bilirkişi Cengiz Altın şunları söyledi: Maddi hasarlı kazada sürücüler aralarında tutanak tutup olay yerinden ayrılabilir. Sürücüsü bulunmayan bir araca zarar veren kişi, araç sahibini bulmaya çalışmak bulamadığı takdirde ilgili zabıtaya bilgi vermek zorunda. Bu durumda karşı taraf şikayetçi olursa dava açılabilir. (Habertürk/ Mustafa ŞEKEROĞLU)

Haberin Devamı

 BURAK YILMAZ'IN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün kaza yerini terk etmekten 206 TL ceza kestiği Burak Yılmaz, ifadesinde,”Seyir halindeyken araç bir anda aşırı hızlandı, aracın kontrolünü kaybettim. Araç savruldu takla attı. Daha sonra çarparak durdu. Araçtan indiğimde bir cipe çarptığımı gördüm” dediği belirtildi. Burak Yılmaz, olay yerinden ayrılması ile ilgili, bu tür bir durumda karakola giderek ifade vermesi gerektiğini bilmediğinden karakola gitmediğini söylediği belirtildi.
(Çetin AYDIN)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!