Bunu yapan yandı! İlk cezayı o yedi

Güncelleme Tarihi:

Bunu yapan yandı İlk cezayı o yedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2018 06:52

İSTANBUL Eyüpsultan'da asker uğurlaması sırasında yolu trafiğe kapatarak drift yapan şüpheli Şenol A., polis tarafından yakalandı. Yeni trafik kanununa göre cezası 235 liradan 5 bin 10 liraya çıkan ceza miktarı ilk kez sürücü Şenol A.'ya uygulandı Alibeyköy polis merkezine sevk edilen  Şenol A. "Pişmanım bir daha yapmayacağım." dedi.

Haberin Devamı

Sosyal medya üzerinde yayılan otomobille yolu kapatarak drift yapılan görüntüler üzerine polis tarafından soruşturma açıldı. Polis Eyüpsultan'ın Mareşal Fezvi Çakmak caddesi üzerinde meydana gelen olayı Şenol A. adlı kişinin yaptığını tespit etti. Yapılan çalışmada bir asker uğurlaması sırasında çekildiği anlaşılan görüntülerde Şenol A.'nın askere giden iki kişinin çevresinde drift yaptığı belirlendi.

POLİS GÖZALTINA ALDI 5 BİN 10 LİRA CEZA KESİLDİ

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sürücü Şenol A. polis tarafından gözaltına alındı. Trafik ceza kanununda yapılan değişiklikler sonucu sürücü Şenol A.'ya 5 bin 10 lira para ceza kesildi. Yeni Trafik Kanunu'nun ilk cezası ilk kez Şenol A.'ya uygulandı. Daha önceki ceza miktarının 235 lira olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

OTOMOBİLİNE VE EHLİYETİNE 60 GÜN SÜRE İLE EL KONDU


Sürücü Şenol A.'nın otomobiline de 60 gün süreyle el kondu. Ayrıca ehliyetine de el konan Şenol A.'nın akıl sağlığının yerinde olduğunu kanıtlamasının ardından 60 gün sonra ehliyetini geri alabileceği belirtildi.

SÜRÜCÜ "PİŞMANIM BİR DAHA YAPMAYACAĞIM"

Gayrettepe'de bulunan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde işlemlerinin ardından adli işlem yapılması için Alibeyköy polis merkezine gönderilen şüpheli Şenol A. "Yaptığımdan çok pişmanım. Bir daha yapmayacağım." dedi.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!