Bugünlerde çok yorgunuz

Güncelleme Tarihi:

Bugünlerde çok yorgunuz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2008 00:00

İngiltere Büyükelçiliği’nde II. Elizabeth onuruna verilen doğum günü partisinde Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, "Bugünlerde psikolojik olarak da bedenen de çok yorgunuz" dedi.

Büyükelçilik bahçesindeki tören milli marşların çalınmasıyla başladı. Ardından Kraliçe ve Erdoğan çifti konukların arasına katıldı. Kraliçe’nin hemen ardından konuklarla tokalaşan Erdoğan çifti daha çok kişinin elini sıkmak durumunda olduklarından geride kaldılar. Bir ara, Emine Hanım, Başbakan’dan ayrıldı. Önde giden Başbakan Erdoğan, Hikmet Çetin’in eşi İnci Çetin ile emekli Büyükelçi Faruk Loğoğlu’nun eşi Mevhibe Loğoğlu’nun da bulunduğu grupla ilgilendi.

Bayan Loğoğlu’na, "Artık aramıyorsunuz?" diye sitem eden Erdoğan, "Hayır efendim arıyorum; eşinizi aradım, ama bana dönmedi" karşı sitemini aldı. Erdoğan’ın bu gruptan ayrılmasından hemen sonra Emine Hanım buraya geldi. O da Bayan Loğoğlu’na, "Niye hiç aramıyorsun?" diye sitem etti. Ancak Mevhibe Loğoğlu’ndan, "Hayır aradım; ama siz bana dönmediniz. Biraz önce sizi eşinize de şikayet ettim" yanıtı aldı. Yanıta da gülerek, "Eyvah, akşam beni döver" karşılığını verdi.

Emine Hanım, arama notunun kendisine ulaşmaması nedeniyle üzüntülerini birkaç kez vurgulayıp yanındaki sekreterine de sitemli bakışlar atarken, Mevhibe Loğoğlu’na, "İnanın çok yoğunuz. Bugünlerde psikolojik olarak da bedenen de çok yorgunuz. Ama mutlaka arayacağım ve görüşeceğiz" diyerek gönül aldı.

Prens’e tespih ve pipo

BAŞBAKAN Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Kraliçe II. Elizabeth ve eşi Prens Philip’le İngiltere Büyükelçiliği ikametgahında bir araya geldi. Görüşmenin sonunda Erdoğanlar, Kraliçe’ye ödüllü tasarımcı Sevan Bıçakçı’nın ’Cennet Bahçesi’ adlı yüzüğü hediye etti. Emine Hanım yüzüğıü verirken, "Yüzüğün merkezinde yer alan topazın içine oyulmuş çiçekler farklı renkleriyle kültürleri simgeliyor. Dünya onların çeşitliliğinde çok daha güzel görünüyor. Tüm çiçekler bir arada görülüyor" dedi. Ardından Emine Hanım Kraliçe’nin eşi Edinburgh Dükü Prens Philip’e de, kehribar tespih ve lüle taşından pipo sundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!