Bugün hava nasıl olacak? 8 Ağustos hava durumu raporu

Güncelleme Tarihi:

Bugün hava nasıl olacak 8 Ağustos hava durumu raporu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2019 07:07

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Ağustos tarihli hava durumu tahminlerini paylaştı. Sıcaklıkların Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağını bildiren Meteoroloji, rüzgarın Akdeniz'in iç kesimlerinde sert eseceği bilgisini verdi. Peki, yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte, 8 Ağustos hava durumu raporu

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin edildiğinden ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi vb. yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!