Bu oyun bambaşka

Güncelleme Tarihi:

Bu oyun bambaşka
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2007 00:00

<1>Fragman <1>/ <1>Foto <1>galeri "Tatlı Hayat" dizisinin hizmetçisi Menekşe'yi canlandıran Asuman Dabak, tiyatro sahnesinde.

Haberin Devamı

Foto galeri - Oyundan fotoğraflar için tıklayınız...

Video - Oyundan görüntüler için tıklayınız...

Asuman Dabak Tiyatrosu'nun sahnelediği "Bu Oyun Başka Oyun", önceki akşam Profilo Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gala ile perdelerini açtı. Amerika'da son dönemlerin en başarılı yazar ve yönetmenlerinden Ken Ludwig'in yazdığı, usta tiyatrocu Haldun Dormen'in yönettiği oyunda başrolleri Asuman Dabak, Ufuk Özkan ve Bedia Ener paylaşıyor. Ayrıca oyunda Tuna Arman, Hilmi Erdem, Murat Ergür, Hilmi Özçelik, Atilal Irgılata, Özgür Özaslan, Tuna Gürcaşkun, Tolga Özbey ve Batuhan Pamukçu rol alıyor.

Oyun, tiyatro dünyasında ün yapmış ama artık yıldızları sönmek üzere olan oyuncu karı - kocanın başından geçenleri anlatıyor. Oyun, Profilo Kültür Merkezi'nde pazar günleri 15:00 ve 18:30'da, Pazartesi günleri ise 20:30'da izlenebilir. Oyunun galasına Doğa Rutkay, Melek Baykal, Sibel Turnagöl, Şebnem Schefer, Hande Subaşı ve sevgilisi Can Özgen, Elif Dağdeviren, Göksel Kortay ve Ayşen Gruda'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!