Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

SEVGİLİYİ UNUTMA

Balon

İlginç diğer bir armağan da Celebration Organizasyon'dan. Firma bu özel gün için her müşterisine özel hazırladığı balon demetini istenilen adrese teslim ediyor. Sipariş için 212 30 48 no'lu telefonu aramak yeterli.

Servis

Party Servis Sevgililer Günü'nde sevdiklerini hem şaşırtmak hem de sevindirmek isteyenlere 'Kalp Adam' hediyesi servisini sunuyor. Kalp kıyafeti giymiş bir animatör daha önce hazırlanmış çeşitli hediyelerle dolu bir de kutu taşıyor. Rezervasyon: 216 465 02 93

Pasta

Kalp şeklindeki tasarımlar Sevgililer Günü'nün simgesi. Divan Pastaneleri, Kuki ve Motta, bu özel gün için kalp şeklinde pasta ve çikolatalar üretti. Divan istendiği taktirde, kalp pasta üzerine fotoğraf da işliyor. Motta ise el yapımı çikolatalarını gül yaprakları ile süslüyor.

Bir demet yastık

Dunlopillo, Sevgililer Günü'nün klasik armağanı çiçek ile sıra dışı bir fikri birleştirme olanağı tanıyor: Bir buket yastık. Dunlopillo dilediğiniz lateks ya da kaz tüyü yastığı, sevdiğinizin adresine, bir buket yastık olarak teslim ediyor. Bunun için Altın Yatak mağazalarına uğramak yeterli.

Kolleksiyon

Vakkorama Sevgililer Günü için özel bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyon, sevgilinizin sizi gün boyu sevgiyle hatırlamasını sağlayacak romantik, esprili ve eğlenceli armağanlardan oluşuyor.

Hediye hattı

Nobel Party Clup, Bağdat Caddesi ve Nişantaşı'ndaki mağazalarında Sevgililer günü için her bütçeye uygun geniş bir hediyelik eşya paketleri hazırladı. Nobel, alışveriş için zamanı olmayanları da düşündü; Sevgililer Günü için özel olarak açtığı Hediye Hattı 216 411 39 14-15 no'lu telefonlarda hizmet veriyor.

Görün

Türkiye'nin gelecek vaad eden genç ressamlarından Nihat Kemankaşlı, ilk kişisel sergisini Siyah/Beyaz Sanat Galerisi'nde açıyor. Hacettepe Seramik ve Resim Bölümü mezunu olan 28 yaşındaki sanatçı, Bilim Sanat Galerisi'nin 1998 yılında ‘‘Cumhuriyetin 75. Yılına Armağan’’ olarak hazırladığı 160 sanatçının tanıtıldığı kitapta, Kemankaşlı en genç sanatçı olarak yer aldı. Duvar resimleriyle adından söz ettiren Nihat Kemankaşlı'nın bu ilk kişisel sergisi 11 Şubat-1 Mart 2000 tarihleri arasında Ankara Siyah/Beyaz Sanat Galerisi'nde görülebilir.

Tadın

Global tadlar sunan fast-food zincirleri zamanla yerel damak tadımıza önem vermeleri gerektiğini anladı. Burger King klasik tadı Onion Rings'i, baharatlı olarak damak tadımızın hizmetine sundu. Baharatla zenginleşirilmiş Special Onion Rings'i denemekte fayda var.

İçin

Doğadan ürün yelpazesine Bitkisel Zayıflama Çay'ı adlı yeni bir ürün ekledi. Eczane ve marketlerde satılan yeni çay, sinameki, ısırgan otu yaprağı, ardıç ağacı meyveyi gibi on iki değişik bitkinin özel bir karışımından elde ediliyor.Diüretik (idrar artırıcı), laksatif (bağırsak yumuşatıcı), besinlerle alınan yağların atılmasını hızlandırıcı özelliklere sahip olan çayın hiçbir yan ekisi yok.

Dinleyin

Karaip asıllı Fransız perküsyoncu Mine Cinelu, son yirmi yılda birçok ünlünün müziğine ruh kattı. Kayıt stüdyolarında görünmeyen kahraman olarak çalıştı. Sting'den Tori Amos'a, Lou Reed'den Cassandra Wilson'a kadar birçok şarkıcıya eşlik etti. Ama asıl önemli çıkışını cazcılarla yaptı. Weather Report'la, Miles Davis'le, Dizzy Gillespie'yle, Pat Metheny'yle teşviki mesaiside bulundu. Mino Cinelu, uzun yıllar sonra nihayet kendi adını taşıyan ilk albümünü yayımladı. Bestesi, sözü, vokali, düzenlemesi, seslendirmesiyle albümdeki tüm parçalar Cinelu'nun elinden çıkma. Gitarcı Mitch Stein ve basçı Richard Bona da eşlik ediyor. Her parçada Karaib duyarlılığının, enerjisinin yansıtıldığı albümü dinlemenizi tavsiye ediyoruz. Kartvizitine 'beynelmilel perkusyoncu' yazan darbukacılarımız için de geçerli tavsiyemiz. Albümün kapanış parçası Why Not'ı nota nota inceleyip başucu kitabı yapmaları için...

Gezin

Zamansızlıktan şikayet eden kadınlara sanal gezinti imkanı. İpekyol kreasyonlarını www.ipekyol.com.tr adresinde sergiliyor. İlk olarak 1999 ilkbahar ve yaz kreasyonunu web sitesine taşıyan İpekyol, ziyaretçilerden gelen yoğun istek üzerine sitenin içeriğini genişletti. Siteden İpekyol ve Twist'in kış kreasyonuna ulaşmak mümkün.

Gidin

Magma Music Club, 12 şubat gecesi İsviçre'den iki kadın DJ'yi konuk ediyor. Miss Catchy ve Sabaka'dan oluşan Swiss Girlie Invasion, dans müziğinin son teknoloji ile üretilmiş aykırı sound'larını sunacak.Zürih kentinin ünlü aykırı techno club'larından olan GayCity'nin ana çizgisini oluşturan bu ikili, şu an dünyanın en iyi on kadın DJ'i arasında gösteriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!