Bu Hafta

Güncelleme Tarihi:

Bu Hafta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2008 11:24

Oturmuş kara kara bu hafta ne yapacağını nasıl zaman geçireceğini düşünüyorsan işte sana birkaç öneri...

Haberin Devamı

SİNEMA      

Tropik Fırtına

Tropic Thunder

Yönetmen: Ben Stiller

Oyuncular: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr, Nick Nolte, Matthew McConaughey, Tom Cruise, Tobey Maguire

Bir grup aksiyon filmi oyuncusu, aktörlere eğitim verilen Dale Dyle Kampı’nda iki hafta kaldıktan sonra eski hayatlarına geri dönerler. Dönüşlerinden sonra toplum içine çıkan oyuncular adaptasyon problemi yaşamakta ve bocalamaktadırlar. Savaş filminde oynamaya başlayan aktörlerimiz, gerçek savaşı andıran koşullar altında kalınca eğitim kampında öğrendiklerine başvurmak zorunda kalırlar ve ortaya film içinde film mantığında işleyen eğlenceli olaylar çıkar.

 

Haberin Devamı

ALBÜM

Natasha Marsh

Geçtimiz yıl yayınlanan ve İngiltere Klasik Müzik Listelerinde 1 numara olan albümü “Amour” albümüyle dikkatleri üzerine çeken Natasha Marsh’ın kendi adına taşıyan 2’nci albümü yayımlandı. Albümden yayımlanan ilk single “Queen Of The Night” ve “O Mio Babbino”, “Ombra Mai Fu”, gibi parçaların yanısıra albümde Gardar Cortes, Alfie Boe and Blake ile düetler de yer alıyor.

 

Video Games Live

Volume One

En çok bilinen ve en popüler video oyunlarının müziklerini yeni düzenlemeleriyle dinleyebileceğin değişik bir çalışma. Tommy Tallarico ve Jack Wall yönetmenliğinde kayıt edilen albümde Halo, Warcraft, Kingdom Hearts, Tetris, Castlevania and Tron gibi oyunların müzikleri yer alıyor.

 

 

KİTAP

Rüzgar Gibi Geçti

Margaret Mitchell

Artemis Yayınları, Margaret Mitchell'ın kült romanı, tüm zamanların en ilgi çeken romanlarından biri olan “Rüzgar Gibi Geçti”yi orijinal metinden yapılan ilk eksiksiz ve doğru Türkçe çeviriyle yayınlıyor. Nadir ve tutkulu bir aşkın ekseninde anlatılan bu dönem romanı yılın en unutulmaz okumalarından biri olacak. Huysuz ve tatlı kadın Scarlett O'Hara ile açık fikirli Rhett Butler'ın 'acayip ve efsanevi aşk hikayesi', Amerikan tarihinin en kanlı savaşının fonunda hepimizin hafızasına kazınacak. Her okuduğunda ilk kez okuyormuşsun gibi hissedeceksin.

Haberin Devamı

 

 

BU HAFTA

Zorro Buz Macerası
09 Eylül Salı
Parkorman İstanbul

 

St. Petersburg Balesi

9 Eylül Salı

Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi


Komedi Dükkanı
11 Eylül Perşembe
Ses 1885 - Ortaoyuncular Tiyatrosu İstanbul

 

Troya
13 Eylül Cumartesi
Gloria Aspendos Arena Antalya

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!