Bu da 'sözlü' uçan tekme

Güncelleme Tarihi:

Bu da sözlü uçan tekme
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2016 22:17

Bursa metrosunda müzik dinleyen gence küfreden kişi, tepki gösteren yolcuları, otobüste uçan tekme yiyen hemşireyi örnek göstererek susturdu.

Haberin Devamı

İstanbul’da belediye otobüsünde kalan hemşire A.T.’nin şort giydiği için Abdullah Çolak’ın tekmeli saldırısına maruz kaldığı olayın örnek gösterildiği, Bursa metrosunda gerçekleşen başka bir sözlü saldırı savcılığa intikal etti.

Olay, 20 Eylül Salı sabahı Bursaray’da meydana geldi. Metro, Şehreküstü ile Demirtaş istasyonu arasındayken, 50 yaşlarında erkek bir yolcu, iddiaya göre yanında kulaklıkla müzik dinleyen gence, küfretti. Küfre tepki gösteren bir kadın yolcuya da aynı erkek, “Şortlu kadının başına gelenleri biliyorsunuz. Hâlâ konuşuyorsun. Kes lan sesini” diye bağırdı.

Tartışmaya, genç kadın kimyager D.K. (23) da, “Konunun şortlu kadın ile ne alakası var?”diye sorarak katıldı.

‘GÖRÜNTÜLER VERİLDİ’
Aynı öfkeli erkek bu kez kadın kimyagere, “Kes lan sesini o..u” diye bağırdı. Daha sonra taraflar istasyonlarda inerek dağılsalar da genç kimyager kadın, Avukatı Fırat Can Güngör aracılığıyla cumhuriyet savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu. Avukat Güngör, zanlının görüntülerinin polise verildiğini belirterek, “Davanın takipçisi olacağız. Ricamız zanlının sataştığı genç ile tartıştığı diğer kadın yolcunun tanıklık yapması” dedi.

Bursa polisi şikâyet ile ilgili zanlının kimliğini araştırdıklarını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!