Böylesini görmediniz! Konya'daki polis baskınında nereye saklanacaklarını şaşırdılar

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2021 12:11

Konya'daki polis baskınından inanılmaz görüntüler geldi. Bir eğlence merkezinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 40 kişi polisin geldiğini görünce çatıya çıkarak saklanmaya çalıştı. 40 kişi hakkında sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 4 bin 50 TL para cezası uygulandı. Öte yandan, DHA tarafından kaydedilen görüntülerde, çok sayıda kişi polisin geldiğini öğrenince nereye saklanacağını şaşırdı. Çatının sundurma bölümüne saklanmaya çalışan bir vatandaş, gazetecilerin ve polis ekiplerinin dikkatinden kaçamadı.

Haberin Devamı

Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye ekipleri Horozluhan Mahallesi'nde sanayi sitesinde bir alkollü eğlence merkezinin koronavirüs tedbirleri ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kapalı olması gerekirken açık olduğu bilgisini aldı.

Belirlenen adrese operasyon düzenleyen polis, kapının kilitli olması ve içeriden müzik sesleri gelmesi üzerine megafon yardımıyla uyarıda bulundu. Kapının açılmaması üzerine itfaiye yardımıyla iş yerinin çatısına çıkan polis, aralarında kadınlarında bulunduğu 40 kişiden bazısını saklandıkları çatıda yakaladı.

Böylesini görmediniz Konyadaki polis baskınında nereye saklanacaklarını şaşırdılar

Bazılarının ise çatının sundurma tabir edilen bölümünün altında, bazıları da çatıdaki hurda araçların arasına saklandığını görüldü. 40 kişi hakkında sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 4 bin 50 lira para cezası uygulandı. İş yeri sahibi Suriye uyruklu Kazım M. hakkında da 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmaktan adli işlem başlatıldı.

Haberin Devamı

Böylesini görmediniz Konyadaki polis baskınında nereye saklanacaklarını şaşırdılar

2 GÜN ÖNCE MÜHÜRLENMİŞ

Polis, aynı mahallede başka bir alkollü eğlence merkezine daha operasyon düzenledi. Operasyonda iş yerindeki aralarında kadınları da bulunduğu 24 kişiye sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 4 bin 50 lira para cezası uygulandı. İş yeri sahibi Sefa K. hakkında da 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak? suçundan adli işlem başlatıldı. İş yerinin 5 Ocak günü yapılan polis baskınında mühürlendiği, içerideki 45 kişiye aynı şekilde para cezası uygulandığı ve Sefa K. hakkında da yine aynı adli işlem başlatıldığı belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!