Böyle yakalanmıştı! Åžok detaylar ortaya çıktı: Kocandan haber getirdim...

Güncelleme Tarihi:

Böyle yakalanmıştı Şok detaylar ortaya çıktı: Kocandan haber getirdim...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2019 09:10

Fethiye’de 24 yaşındaki Tuğçe İne’nin bıçak zoruyla cinsel saldırıya maruz kalmasına ilişkin soruşturma tamamlandı.  Hazırlanan iddianame ile sanık Ramazan Gül’ün (33) ‘cinsel saldırı’ ve ‘silahlı tehdit’ suçlarından cezalandırılması istendi.

Haberin Devamı

Mağdure Tuğçe’nin ifadesine göre saldırgan Gül, Tuğçe İne’nin kocası Soner’in arkadaşıydı ve Tuğçe’nin kocası ile arası bozuk olduğu için ‘arabuluculuk’ yapıyordu.

Ä°ddianameye göre sanık Ramazan Gül,  olay günü de Tuğçe’yi arayıp ‘Soner’den sana haber getireceÄŸim’ diyerek, evine geldi.ÂTuğçe Ä°ne, kapıyı açtığında Ramazan’ı çırılçıplak karşısında gördü. Yatak odasına kaçtı. Tuğçe’yi yere yatıran saldırgan,  bıçağı Tuğçe’nin boÄŸazına dayayıp ‘soyun yoksa boÄŸazını keserim’ dedi. Tuğçe bıçağı tutarak, Ramazan’ın elinden almaya çalıştı. Bu sırada eli kesilmesine raÄŸmen bıçağı alarak yatağın altına attı. Arbede çıktı ve boÄŸuÅŸmaya baÅŸladılar. Bu sırada ikisi birlikte merdivenden yuvarlandı. Tuğçe Ä°ne, Bahçeye çıkıp yardım isteyince de Ramazan evden kaçtı. Daha sonra da ormanda yarı çıplak vaziyette yakalandı. Ä°fadesinde alkollu olduÄŸunu ve Tuğçe’nin kendisine tokat attığını iddia etti. Saldırı suçlamasını reddetti. Dava ağır ceza mahkemesinde görülecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!