Bombanın cinsi A4

Güncelleme Tarihi:

Bombanın cinsi A4
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2007 19:54

Haberin Devamı


Bombanın cinsi A4

Patlamanın meydana geldiği yerde Ankara Emniyet Müdürlüğü olay inceleme ekipleri delil topluyor. Olay Yeri İnceleme Ekipleri'nin bombanın parçalarını bulduğu ve incelemeye başladığı bildirildi.
Bir buçuk kilometrelik alan kordon altına alındı.

Güverlik kordonu altına alınan bölgede detaylı araştırma yapan olay yeri inceleme ekibi patlamaya A4 plastik patlayıcının neden olduğu ihtimalinin kesinleştiği yolunda açıklamada bulundu.
Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda polis, kırmızı bir motosikletin ve Doğan marka otomobilin peşine düştü.
Patlamanın hemen ardından olay yerinden kırmızı motosikletin ve bir Doğan marka otomobilin ayrıldığı bilgisi polis telsizinden geçti. Polisin Çankaya semtinde bir kırmızı motosiklet bulduğu ancak bu aracın şüphelilere ait olup olmadığı henüz anlaşılamadı.
İlk saatlerde polisin 2 kişiyi gözaltına aldığı bildirilmişti ancak Başbakan Erdoğan olay yerine geldiği sırada gözaltına alınan kimsenin olmadığını açıkladı.

Bombanın cinsi A4


SAVCILIK OLAYA EL KOYDU

Ulus'taki patlama ile ilgili olarak terör ve organize suçlara bakmakla görevli Ankara Ağır Ceza Mahkemesi Savcılığı olaya el koyarak soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kelkit olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Kelkit halen olay yerinde soruşturma ile ilgili bilgi topluyor. Kelkit'e emniyetten ve Ankara adliyesinden bir ekip de eşlik ediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!