Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2001 00:00

Haberin Devamı

GAZİPAŞA

Kışın taze üzüm

ILIMAN bir iklime sahip Olan Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde kışın bile büyük bir sebze-meyve bolluğu yaşanıyor. İlçe topraklarının çok bereketli olduğunu belirten yöre halkı, her türlü sebze ve meyveyi tarlalarında kolaylıkla yetiştirmenin mümkün olduğunu söylüyor.

Pekçok bölgede kış mevsiminde rastlanmayacak meyvelerin Gazipaşa'da rahatlıkla üretildiğini belirten ilçe halkı örnek olarak da üzümü gösteriyor. Kış mevsimi olmasına rağmen taze üzümün sofraları süslemeye başladığını söyleyen üreticiler, ‘‘Yılın 12 ayı bizde yok yok’’ diyor.

SERİK

Şanslı Antalyalı

İKTİSAT Bankası'nın düzenlediği otomobil çekilişine katılan Antalyalı inşaat teknikeri Kadir Öz, 2001 model bir otomobil sahibi oldu.

Bankanın aralık ayı çekilişinde şans Öz'e güldü. 17 milyar liralık Peugeot 406 marka otomobilin sahibi olan Öz, ‘‘Yeni yıl bana şans getirdi’’ diye konuştu. Öz otomobilini banka yetkilisi Gülgün Akın'dan teslim aldı.

BURDUR

Burdur’a AKUT

Burdur Sivil Savunma Müdürlüğü'nün girişimleri ile Akut ekibinin kurulması için çalışmalar başlatıldı. Burdur İl Sivil Savunma Müdürü Erdoğan Öksüz gönüllülerden oluşturulacak ekipte ilk etapta 15 kişinin yer alacağını söyledi. Öksüz, bu sayının daha sonra artacağını kaydetti. Öksüz, ekip elemanlarının dinamik kişilerden oluşacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!