Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

KALE

Kaldırımlar boyandı

Kale'de ilçe merkezinde kaldırımların bordür taşları yağlı boya ile boyandı. Belediye tarafından yapılan çalışmalarla bordür taşları beyaz-sarı renklerle bezendi.

GÜZELLEŞTİ

Şehir içinde kaldırımlar güzel bir görünüme kavuştu. Kale Belediye Başkanı Adnan Genç, ‘‘Her gün ilçemizi binlerce yerli ve yabancı turist ziyaret etmekte. Kaldırımlarınızı güzel bir görünüme kavuşturduk’’ dedi.

MANAVGAT

Yıl sonu sergisi

Manavgat Halk Eğitim Merkezi'nde yıl içinde açılan kurslarda başarı gösterenlere süresi biterek katılımcılarına birer meslek kazandırmaya başladı. Özellikle okuyamamış kızlar için düzenlenen el becerileri ve makine dikiş kursları çevrede büyük ilgi görüyor. İlçe merkezinde açılan makine nakışı ve el sanatları kursunun bitmesinin ardından Kültürevi'nde ürünler sergilenmeye başladı.

GAZİPAŞA

Çift verici

Gazipaşa'da kablosuz telefon sistemi yaygınlaşıyor. Antalya Telefon Başmüdürlüğü tarafından pilot bölge ilan edilen ilçede ilk etapta hizmete giren vericilerin sayısı iki oldu. Muzkent ve Çobanlar köylerinde hizmete giren vericilerden Kırahmetler Köyü tam olarak, Göçük ve Hasdere köyleri ise kısmen yararlanıyor.

KONYAALTI

30’luk yola start

KONYAALTI Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Uncalı'yı TRT Caddesi'ne bağlayacak 30'luk yolun yapımına başladı. Nazım imar planında Siteler Mahallesi'ni TRT Caddesi'ne bağlayan 30'luk yolun Akdeniz Üniversitesi'nin bütünlüğünü bozacağı gerekçesiyle plandan çıkarıldığını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ‘‘Uncalı, Mollayusuf ve Uluç Mahallesi'ni Akdeniz Üniversitesi'nden geçerek TRT Caddesi'ne bağlayacak yolun trafiğe açılması için çalışmalara başladık’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!