Boğaziçi'nden Hürriyet ve Emin Çölaşan'a ödül

Güncelleme Tarihi:

Boğaziçinden Hürriyet ve Emin Çölaşana ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılan bir ankette Hürriyet ‘en çok okunan gazete’ seçildi. Ödülü, dün düzenlenen törenle Hürriyet Gazetesi adına Yayın Koordinatörü Seçkin Türesay aldı. ‘En çok okunan köşe yazarı’ seçilen, ancak törene gelemeyen Hürriyet yazarı Emin Çölaşan'ın ödülü de Türesay'a verildi.

Üniversite'nin İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından öğrenciler arasında yapılan anketin sonuçları ve ödül töreni Büyük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Ödülü, İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün Başkanı Fatih Uysal'ın elinden alan Türesay, ‘‘Medyanın tartışıldığı bir dönemde, ülkenin en önde gelen eğitim kurumunun öğrenciler tarafından Hürriyet'in en çok okunan gazete seçilmesinin sevindirici ve onur verici olduğunu’’ söyledi. Anketin ‘Seçilen en’ler' başlıklı bölümünde ise işadamı Sakıp Sabancı, ‘En çok takdir edilen Türk işadamı’ seçildi. Ankette, en çok izlenen kanal ATV, en çok izlenen haber program yapımcısı ise Ali Kırca seçildi. Kırca da ödülünü kendisi aldı.

Diğer ‘en’ler' ise şöyle:

En çok izlenen dergi: Leman. En çok izlenen dizi: Tatlı Kaçıklar. En çok izlenen Talk Showcu: Beyaz. En sevilen tiyatrocu: Yılmaz Erdoğan. En çok okunan yazar: Orhan Pamuk. En çok alışveriş yapılan mağaza: Mudo. En çok giyilen jean: Levis. En çok gidilen cafe: Harward. En beğenilen aktör. Al Pacino. En çok beğenilen aktris: Julia Roberts. En sevilen şarkıcı: Celline Dion. En çok gidilen bar: Roxy. En çok dinlenen radyo kanalı: Capital Radio. En çok işlem yapılan banka: Yapı Kredi. En çok takdir edilen dünyada lider: Yok. En çok takdir edilen Türkiye'de lider: Yok En dürüst politikacı: Yok700 öğrencinin katıldığı ankete katılanların büyük çoğunluğunun Türkiye'de tatil için Bodrum'u, yurtdışında ise İtalya'yı gösterdikleri belirlendi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!