Boğazı kesilerek öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Boğazı kesilerek öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2009 17:21

ADANA’da alacağını istemek evden ayrılıp, bir daha haber alınamayan 51 yaşındaki Ülfet Keseci’nin 8 gün sonra cesedi bulundu. Keseci’nin boğazı kesilerek ve 4 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Gürselpaşa Mahallesi’nde oturan 5 çocuk babası Ülfet Keseci, 1 Mayıs'ta 600 lira borç verdiği ve soyadı açıklanmayan Erdinç M.’den alacağını istemek için evden ayrıldı. Akşama doğru eşi Ayşe Keseci’yi telefonla arayan Ülfet Keseci, “Beni merak etmeyin, arkadaşımın yanına gidiyorum” dedi. Ardından cep telefonu kapanan Ülfet Keseci’ye bir daha da ulaşılamadı. Eşinin ortadan kaybolması üzerine Erdinç adındaki arkadaşını arayan Ayşe Keseci, “Eşin benden alacağını tahsil ettikten sonra Osman’a gideceğini söyledi. Buradan ayrıldı” yanıtını aldı. Bu kez, eşinin Osman adlı arkadaşını arayan Ayşe Keseci, “Buraya hiç gelmedi, haberim yok” yanıtını alınca durumu polise bildirdi.
Ayşe Keseci’nin kayıp başvurusu üzerine polis Ülfet Keseci’yi aramaya başladı. Kayıp Kişiler Büro Amirliği ekipleri çalışma yaparken, önceki gün Karataş İlçesi’ne bağlı Tuzla Beldesi’ndeki sulama kanalı içinde bir erkek cesedi bulundu. Boğazının kesildiği, göğsünden 4 bıçak darbesi ile bıçaklandığı anlaşılan cesedin 8 gündür kayıp olan Ülfet Keseci’ye ait olduğu saptandı. Adli Tıp Kurumu’na götürülen Keseci’nin cesedi, otopsinin ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Keseci’nin öldürülmeden önce yanlarına gittikleri belirtilen 2 arkadaşını gözaltına alan jandarma ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!