Boğaz’a ölüm uçuşu

Güncelleme Tarihi:

Boğaz’a ölüm uçuşu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sahur yemeğine yetişmeye çalışan 3 kişinin bulunduğu otomobil, Tarabya Sahili'nde aşırı hız nedeniyle virajı alamayınca denize uçtu. Korkunç kaza dün sabah saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Tenis Eksrim ve Dağcılık Kulubünde çalışan Resul Yazıl, Kerim Göç ve Çetin Rençber, bir arkadaşlarını kulübe bıraktıktan sonra Sarıyer'de sahur yemeği yemek için Yazıl'ın kullandığı 34 ER 462 plakalı Toyota Corolla marka otomobille yola çıktılar. Sahil yoluna inen Yazıl, sahuru kaçırmamak için hız yaptı.

Virajı alamadı

Önüne çıkan iki otomobili hızla sollayan Resul Yazıl, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Virajı alamayan otomobil, Tarabya Oteli'nin 150 metre ilerisinde denize uçtu. Ters dönen otomobilin ön koltuğunda bulunan 32 yaşındaki Resul Yazılı ve kulüpte vestiyer görevlisi olarak çalışan 27 yaşındaki Kerim Göç, olay yerine gelen polis ve vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Arka koltukta sıkıştığı için kurtarılamayan kulübün muhasebecisi 20 yaşındaki Çetin Rençber boğularak yaşamını yitirdi.

Arka koltukta sıkışıp kaldı

Tarabya'da sabaha karşı denize uçan otomobilin arkasında oturan Çetin Rençber (üstte) koltukların arasına sıkışarak boğuldu. Resul Yazıl ve Kerim Göç, son dakikada kurtarıldı. Otomobil, polis ve itfaiyenin ortak çalışmasıyla denizden çıkarabildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!