Bodrum'da feci kaza: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda feci kaza: 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2009 08:06

MUĞLA’nın Bodrum ilçesi'nde alkol, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, Bodrum- Gündoğan yolunun Torba Mevkii’nde meydana geldi. Gündoğan'dan Milas yönüne giden internet kafe işletmecisi 25 yaşındaki Ozan Berbergil yönetimindeki 48 LY 476 plakalı otomobille, karşı yönden gelen Divan Palmira Otel'in müdürü 48 yaşındaki Sipahi Kaan Kavukçu'nun yönetimindeki 34 UP 8829 plakalı otomobille çarpıştı.

Berbergil çarpmanın etkisi ile 80 metre sürüklenip tarlaya uçarken, Kavukçu'nun kullandığı otomobil hurdaya döndü. Kavukçu'nun otomobilinde olan arkadaşı 35 yaşındaki Tugay Erdal ve Berbergil ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulan ve dakikalarca kendine gelemeyen Kavukçu, “Bodrum’dan Göltürkbükü'ne gidiyordum, karşı yönden gelen otomobilin birden yol üzerinde dönerek üzerime geldiğini gördüm, kenara kaçmaya çalıştıysamda çarpmaya engel olamadım, bu otomobilden nasıl sağ çıktığıma inanamıyorum. Öbür aracı ise 80 metre uzakta görünce şaşkına döndüm” dedi.

Haberin Devamı


Kazadan sonra Berbergil’in kullandığı otomobilin motorunun 100 metre ileride bulunması, otomobil parçalarının 300 metrelik alana yayılması görenleri şaşırttı. Yolun ortasına düşen otomobil motoruna çarpan 48 UR 246 plakalı diğer otomobilde ise hasar meydana geldi. Başından yaralanan, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar bulunan ve iç kanama geçirdiği bilirtilen Berbergil, yoğun bakımda tedavi altına alınırken, Berbergil'in aşırı alkollü olduğu ve kazaya aşırı hızın yol açtığı belirtildi. Hastaneye kaldırılan el parmaklarında kırıklar bulunan Tugay Erdal’ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Jandarma, soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!