Bodrum'da denizde gazete keyfi

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda denizde gazete keyfi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2021 15:27

Demirören Medya grubuna bağlı Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazeteleri, günlük gazete okuma keyfini mekandan bağımsız olarak denizde de sunmaya başladı. Gazeteler, Bodrum bölgesinde özel olarak yaz boyu tekne tatili yapan okurlarla buluşuyor. Demirören Medya Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Alpay Kazancıgil, 'Gerçekten çok olumlu tepkiler alıyoruz. Okurumuzun her an yanında olmak bizim için en kıymet verdiğimiz bir değerdir.' dedi.

Haberin Devamı

Yaşamın yoğun temposu içinde farklı içerikleriyle okuyucularına nefes alma alanları oluşturan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazeteleri Bodrum'da özel bir servisle okurlarına ulaştırılıyor. El değmeden paketlenen gazeteler, tekne sahiplerine veriliyor. Doğru ve güvenilir haberlerini, zengin yazar kadrosuyla Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerini Bodrum'da sipariş hattı aracılığı ile okurlarıyla buluşturan Demirören Medya, denizde okuyucularını gelişmelerden haberdar ediyor.

Bodrumda denizde gazete keyfi


Proje hakkında bilgi veren Demirören Medya Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Alpay Kazancıgil, “Proje nasıl başladı ? Normalleşme adımlarının atılmasıyla gazete keyfini teknelerinde yaşamak isteyen okurlarımızdan gelen talep doğrultusunda biz de bu eksikliğin farkına vararak ihtiyacı karşıladık. Gündemi takip etmek isteyen, gelişmeleri merak eden, yani hayata dair her konu ile ilgili bilgi edinmek isteyen herkese Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerimizle bu hizmetleri sunuyoruz" dedi.

Bodrumda denizde gazete keyfi

Haberin Devamı

Bodrum’un yarımadadan oluştuğuna dikkati çeken Kazancıgil, “Adanın kuzey yakası Torba Limanı’ndan doğu yakasındaki Çökertme'ye kadar tüm sahil ve koylarda 6 farkı tekne ve rotalarla Cennet Koy, Türkbükü, Yalıkavak, Tavşanburnu, Karaada, Çelebi Koyu, Akvaryum Koyu’ndan Aspat'a kadar yani Bodrum'un sahil ve koylarının tamamında bu hizmeti veriyoruz” diye konuştu.

Bodrumda denizde gazete keyfi

'MAVİ YAŞAMDA GAZETENİZ YANINIZDA'

Uygulamanın yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Kazancıgil, şöyle devam etti:

“Gerçekten çok olumlu tepkiler alıyoruz. Okurumuzun her an yanında olmak bizim için en kıymet verdiğimiz bir değerdir. Okurlarımızın deniz üzerinde olmaları bizim için engel değildir. Deniz keyfinin yanında gazete okuma keyfini eklemek istedik. Yoğun da ilgi görüyoruz. Günlük rotalarımızda bizi yakalayamayan okurlarımız için özel çağrı destek hattı oluşturduk. (0 850) 224 02 22 nolu destek hattımızdan bulundukları koyu ve teknelerinin adını bildirdiklerinde biz onlara ulaşıyoruz, 'Mavi yaşamda gazeteniz yanınızda' diyoruz.”

Bodrumda denizde gazete keyfi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!