Bodrum sahilleri yabancılara kaldı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum sahilleri yabancılara kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2009 11:09

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Ramazan ayıyla birlikte, sahiller turistlere kaldı.

Turizm mevsiminin sonlarına doğru Bodrum ve beldelerdeki plajlara İngiliz ve Fransız turist yağdı. İngiliz genç turistler doyasıya eğlenirken, Fransa'dan ‘Blue Angel' adlı lüks yat ile Bodrum'a gelen Fransız amatör tiyatrocular denize üstsüz girdi.

Turizmin gözde merkezlerinden Bodrum plajları ağustos ayının son günleri turistlerin akınına uğradı. Hava sıcaklığının 38, deniz suyu sıcaklığının 24 derece olduğu Bodrum'da bazı turistler günübirlik tur tekneleriyle mavi yolculuğa çıkarken, Gümbet ve Kumbahçe plajlarıyla, Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki ‘Camel Beach' İngiliz ve Fransız turist akınına uğradı. Camel Beach Su Sporları Merkezi’nde, İngiliz turistler çeşitli deniz sporları yaptı. Bazı genç İngilizler de kız arkadaşlarıyla şakalaşarak, mayolarını çıkarmaya çalıştı.

Marsilya'dan 3 hafta önce Akdeniz turuna çıktığı ‘Blue Angel' isimli lüks motor yatla Bodrum'gelen Fransız Kaeljem Amatör Tiyatro Topluluğu’nun üyesi 8 kadın oyuncu deniz yatakları üzerinde sereserpe güneşlendi. 4 yıldan bu yana Bodrum'a tatil için geldiklerini belirten tiyatro oyuncusu ve yönetmen 28 yaşındaki Suzatte Harriet, “Bodrum'a, bale festivalinin düzenlendiği günlerde geliyoruz. Bu yıl da Fransız bale topluluklarının gösteri yapacağını öğrenmiştik. Bu nedenle tatilimizi yapıyoruz, hem de sanat etkinliklerini izliyoruz. Bodrum muhteşem bir turistik kent, tatilde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız gibi sezonun sonunda biraz boşalan sahiller nedeniyle daha rahat tatil yapabilme olanağı bulduk” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!