Bob Geldof Fethiye'de

Güncelleme Tarihi:

Bob Geldof Fethiyede
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 1997 00:00

Haberin Devamı

Afrika'daki aç insanlar için düzenlediği konserlerle tanınan rock şarkıcısı Bob Geldof da tatil için Türkiye'yi seçen ünlüler arasına katıldı. Geldof, Fethiye'de yamaç paraşütüyle uçtu.

Ege kıyıları, Hollywood'un ‘‘Küçük Dev Adam’’ı Dustin Hoffmann, İngiliz şarkıcı Sting'ten sonra, başka ünlüleri de konuk ediyor. İrlandalı pop sanatçısı Bob Geldof ile Queen grubunun bateristi Roger Taylor, dün tatil yaptıkları Ege kıyılarından tekneyle Antalya'ya doğru açıldılar.

Sessizce yurdumuza gelen Taylor, 18 metrelik süper motoryatı ‘‘Tigeliy’’ ile mavi sularda dolaşırken arkadaşı, ünlü rock şarkıcısı Bob Geldof, vokalisti Ian Price, sinema sanatçıları Deborah Leng, Lucy Richmond, Edward Hotley, yönetmen Emma Ponds, geçen perşembe günü Londra'dan tarifeli uçakla İstanbul'a, ardından da Dalaman Havaalanı'na geldiler. Grup, karayoluyla Göcek'e gitti, burada bekleyen Taylor'un motoryatına geçerek mavi yolculuğa çıktı.

Göcek koylarında güneşlenip denize giren İngiliz sinema ve müzik dünyasının yıldızları, dün, Öldeniz sahillerini gezdi. Roger Taylor, Bob Geldof ve Emma Ponds, dünyanın en gözde yamaç paraşütü merkezlerinden Babadağ'a ciple tırmandı. Ünlü konuklara, yamaç paraşütü acentası Skysports hizmet verdi. Taylor, Geldof ve Ponds, çift kişilik paraşütlere pilotlar eşliğinde binerek, 1800 metreden atladılar. Ölüdeniz'i ayaklarının altına alan sanatçılar, uçma keyfi yaşarkan, yaklaşık 45 dakika gözyüzünde süzülüp bol bol fotoğraf çektiler.

DIANA SENDROMU

Gözlerden uzak, teknede kalmayı tercih eden Bob Geldof ise hha muhabirlerinin görüşme talebini reddetti. Fotoğraf çekilmesini istemeyen Geldof, hha muhabirlerinin yatı takip etmesine de karşı çıktı. Arkadaşları aracılığıyla mesaj gönderen Geldof ‘‘Lady Di, Fransa'da paparazzilerin takibi sonucu geçirdiği kazada can verdi. Burada da ikinci bir kazanın çıkmasını istemiyorum. Lütfen bizi takip etmeyin’’ dedi. Konforlu yat, Kalkan'a doğru hareket etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!