Black Friday nedir? 2018 Black Friday ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Black Friday nedir 2018 Black Friday ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 14:09

Black Friday 2018 tarihi için sorgulamalar günler öncesinden başladı. Özellikle teknoloji ürünlerdeki indirimlerden faydalanmak isteyen tüketiciler, Black Friday’in bu yılki tarihini sık sık sorguluyor. Peki, son yıllarda ülkemizde de popüler bir hal alan Black Friday bu yıl ne zaman?

Haberin Devamı

ABD'de vatandaşların bütün yıl sabırsızlıkla beklediği ve indirimli alışverişlerin tüm ülkeye yayıldığı "Kara Cuma" (Black Friday) için kısa bir süre kaldı. Her yıl kasım ayının dördüncü perşembe günü kutlanan "Şükran Günü"nü (Thanksgiving Day) takiben gerçekleşen Black Friday’de pek çok mağaza ürünlerinde ciddi indirimlere gidiyor.

BLACK FRİDAY NEDİR?

Bu yıl Kara Cuma (Black Friday) indirimleri 23 Kasım Cuma gününe denk geliyor. İndirimleri büyük heyecanla bekleyen ve bu özel günde birçok ürünü düşük fiyattan satın almak için gün sayan vatandaşlar, uygulanacak olan Black Friday (Kara Cuma) indiriminin başlayacağı tarihi bekliyor.
Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz

BAKMADAN GEÇME!