Bizim kız Ela Hollywood'u salladı

Güncelleme Tarihi:

Bizim kız Ela Hollywoodu salladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 11:35

Kaliforniya'daki Sunset Bulvar'ın en meşhur gece kulüplerinden olan Keanu Reeves'in açtığı The Viper Room'da ilk kez bir Türk solist sahne aldı.

ELA KİTAPÇI'NIN FOTOĞRAFLARI
Haberin Devamı

İŞTE ELA'NIN "HOLD ON TO YOU" ŞARKISININ VİDEO KLİBİ - WEB TV

"Exposed to Sunlight" adlı grubuyla rock tarzı müzik yapan sanatçı Ela Kitapçı, Matrix filmiyle kariyerinde zirve yapan ünlü aktör Keanu Reeves'in açtığı gece kulübünde İngilizce rock müzik eserleri seslendirdi.

/images/100/0x0/55eb4c31f018fbb8f8b82c25
İngiltere doğumlu olan 16 yaşındaki sanatçı ABD'nin Florida eyaletindeki Booker School of The Performing Arts'da eğitim gördü ve 2008 yılındaki Las Vegas "iPop Convention"da "Yılın Starı" ödülünü kazandı. Sanatçının aynı zamanda "Strange is Love" adında albümü de bulunuyor. 

 

Haberin Devamı

YILIN YILDIZI ELA

 

/images/100/0x0/55eb4c31f018fbb8f8b82c27
Exposed To Sunlight isimli grubun solisti olan İngiltere doğumlu Ela Kitapçı Türkiye’de büyüdü. Annesi Avrupa’da bir dansçı ve şarkıcı olan Ela doğduğu andan itibaren müzikle iç içeydi.  Alaaddin müzikalinde ilk rolünü sergilediğinde henüz sadece 4 yaşında olan Ela annesinin yönlendirmesiyle iyi bir vokal olma yönünde ilk adımlarını attı.

 

San Diego’daki Coronado Sanat Okulu ve Florida’da yer alan Booker School of The Performing Arts’ta şan, oyunculuk ve müzik teorisi dersleri aldı. 2008 yılında, iPOP Convention in Las Vegas’taki muhteşem performansıyla ‘Star of the Year’ (Yılın Yıldızı) ödülüne layık görüldü.

 

Ünlülerin vokal koçu olan James Lugo’yla çalışan Ela, ilk albümü ‘Strange Is Love’ı çıkarmaya hazırlanıyor. American Idol, The Veronica’s gibi isimlerin prodüktörlüğünü yapan James Lugo ve Christina Aguilera ve Sheryl Crow gibi isimlerle çalışan Rob Hoffman albümün prodüktörlüğünü ve mikslerini üstleniyor. Albüm için karanlık sözler ve modern gitarın bir araya geldiği tanımı yapılıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!