Bizim dizimiz olay olacak

Güncelleme Tarihi:

Bizim dizimiz olay olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2002 01:47

Mehmet Ali Erbil, ekim ayında yayınlanacak ‘‘Hastayım Doktor’’ dizisinde Seda Sayan ve Ceyda Düvenci ile başrolleri paylaşıyor.

Haberin Devamı

Erbil, ‘‘Bu dizi olay olacak, reyting rekorları kıracak’’ derken Seda Sayan, ‘‘Biz yaz aylarında M. Ali'yle Kıbrıs'ta şov programı çektik. Kışın da dizimiz olacak. Artık Mehmet Ali benden zor kurtulur’’ dedi.

Aram Gülyüz'ün yönettiği ve bir psikiyatrın komik, duygusal, heyecanlı öyküsünün anlatıldığı ‘‘Hastayım Doktor’’da Mehmet Ali Erbil, Dr. Talat Can karakterini canlandırıyor. İnsanlara şifa dağıtan doktor, ne yazık ki özel hayatında kendisi için bir türlü şifayı bulamıyor. Dr. Talat, şifayı eşinde değil de hastanenin hemşiresi Ceyda'da arıyor. Bu arada Sibel Can'ın canlandırdığı Bihter ise, yıllarca saçını süpürge ettiği iki evladının babası Talat'ın paralarını hemşireye kaptırmama peşinde. Hastalarından yana da şansı olmayan Dr. Talat Can, kendisini Marquis de Sade, Napolyon ve Josephine sanan hastalarından kurtulmaya çalışırken hastanede ünlüleri de ağırlamaya başlar. Bunlardan biri, dedikodulardan bunalıp panik atak rahatsızlığıyla gelen İbrahim Tatlıses'tir. Yeni dizisine çok güvendiğini söyleyen M. Ali Erbil, ‘‘Bu dizimizle insanları güldüreceğiz. Dertlerinden onları uzaklaştıracağız. Ve reyting rekorları kıracağız. Çok iyi bir ekiple çalışıyoruz. Dolayısıyla bu setten sadece iyi haberler yapılacak’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!