Biz el ele gönül gönüle...

Güncelleme Tarihi:

Biz el ele gönül gönüle...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet 50'nci yılında yine sanatçısıyla bütünleşti.

Hürriyet Gazetesi, 50'nci yılını sanat, sosyete iş medya ve politika dünyasının yıldızlarıyla birlikte kutladı. Davetliler, Hürriyet’in daha nice 50 yıllar kutlayacağından eminiz dediler...

Dolmabahçe Sarayı'nda görkemli bir atmosferde gerçekleştirilen resepsiyona katılan davetliler, birlikte büyüdükleri gazeteleri Hürriyet'e gönülden bağlıydılar. Tıpkı Ercan Saatçi'nin şarkısında olduğu gibi, bugünlere Hürriyet'le ‘‘El ele ve gönül gönüle’’ geldiklerini söylüyorlardı.

MÜZEYYEN SENAR VE KIZI FERAYE

Türk Sanat Müziği'nin kilometre taşlarından Müzeyyen Senar, ‘‘Feraye’’ adlı şarkısını kızı Feraye'yle birlikte seslendirdi. Senar, ‘‘Hürriyet'in 40'ıncı yılında da birlikteydik. O da güzel bir geceydi. Bu gece ise muhteşem. Hep birlikte nice yıllara, diyorum’’ dedi.

ALPAY

‘‘Eylülde Gel’’ adlı şarkısını seslendiren Alpay, Hürriyet'i aile fertlerinden biri olarak gördüğünü söyleyerek Hürriyet Gazetesi'nin bu mutluluğu birçok kez daha yaşayacağından emin olduğunu belirtti.

MUAZZEZ ABACI

‘‘Duydum ki Unutmuşsun’’ adlı şarkısını seslendiren Muazzez Abacı, ‘‘Bu anlamlı gecede bütün sanatçı arkadaşlarımla birlikte burada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Dostlarla nice mutlu yıllara diyorum’’ dedi.

ZÜLFÜ LİVANELİ

Sanatçı yönüyle birlikte politikacı kimliğiyle de tanınan ve gecede ‘‘Leylim Ley’’ adlı şarkısını seslendiren ünlü sanatçı Zülfü Livaneli, Hürriyet'in haklının yanında yer almaya özen gösteren bir gazete olmasının önemini vurguladı.

AŞKIN NUR YENGİ

90'lı yılların popüler ismi olan Aşkın Nur Yengi, ‘‘Ayrılmam’’ adlı şarkısıyla sahneye çıktı. Aşkın, Hürriyet'in sanata ve sanatçıya olan duyarlılığını her zaman mutlulukla karşıladığını vurguladı.

EROL EVGİN

‘‘İşte Öyle Bir Şey’’ adlı şarkısıyla geceye katılan Erol Evgin, ‘‘Hürriyet, benim can dostum, gazetemdir Hürriyet. Ona daha nice yıllar diliyorum’’ dedi.

MUSTAFA SANDAL

Mustafa Sandal, ‘‘Araba’’ adlı şarkısıyla davetlileri coşturdu. Genç sanatçı, ‘‘Hürriyet Ailesi'nin böyle güzel bir gecesinde davetli bulunmak bile büyük onur ve gurur verici’ dedi.

SEMİHA YANKI

‘‘Hürriyet'in bu gecesinde burada bulunmak bile büyük bir mutluluk. Hürriyet'e başarı dolu nice yıllar diliyorum’’ diyen Semiha Yankı, ‘‘Seninle Bir Dakika’’ adlı şarkıyı seslendirdi.

LEVENT YÜKSEL

Kendisine büyük ün sağlayan ‘‘Med Cezir’’ adlı şarkısını seslendiren sanatçı, ‘‘Öncelikle Hürriyet'in 50'nci yılını kutluyorum. Başarılarla dolu bir gelecek Hürriyet'i bekliyor’’ dedi.

MAZHAR - FUAT- ÖZKAN

‘‘Güllerin İçinden’’ adlı şarkısını seslendiren MFÖ Grubu'ndan Mazhar Alanson, ‘‘Kendimizi bildiğimizden beri hep Hürriyet vardı evimizde’’ derken, Fuat Güner ve Özkan Uğur, ‘‘Hürriyet bu istikrarını koruduğu müddetçe her zaman ayakta kalacaktır’’ dedi.

SEZEN AKSU

‘Minik Serçe’’ Sezen Aksu gecede ‘Kaybolan Yıllar’ adlı şarkısını seslendirdi. Aksu, ‘‘Hürriyet, aynı çağı paylaştığımız, bire bir ilişkilerimin olduğu bir müessese. 50 yıl sonra hiçbirimiz olmayacağız, ama Hürriyet olmaya devam edecek’’ dedi.

AJDA PEKKAN

‘‘Haykıracak Nefesim’’ adlı şarkısını seslendiren, süperstar ‘‘Hürriyet, sanata ve sanatçıya her zaman destek olmuş bir kurum’’ dedi.

BARIŞ MANÇO

‘‘Dağlar Dağlar’’ adlı şarkısını söyleyen Barış Manço, ‘‘Ülkemizde şerefli bir şekilde 50 yılı geride bırakmış müessese sayısı iki elin parmaklarını geçmez’’ dedi.

NİLÜFER

‘‘Çocukluğumdan bu yana evimizin gazetesi olan Hürriyet'e karşı büyük bir sevgim var’’ diyen Nilüfer, ‘Boşver’ adlı şarkısını seslendirdi.

KAYAHAN

Sanatçı ‘‘Hürriyet benden bir yaş büyük, ama biz öldükten sonra da devam edecek diye tahmin ediyorum’’ diyerek ‘‘Yemin Ettim’’ şarkısını seslendirdi.

NÜKHET DURU

‘‘Beni Benimle Bırak’’ adlı şarkısıyla sahneye çıkan Duru, ‘‘Önce çizgi romanlarını, sonra hepsini okuyan biri olarak daha nice 50 yıllar diliyorum’’ dedi.

İBRAHİM TATLISES

‘‘Akdeniz Akşamları’’ şarkısını seslendiren İbrahim Tatlıses, ‘‘50 yılı dimdik ayakta koruyabilmek büyük başarı. Keşke biz de 50 sene kalabilsek...’’ dedi.

KİBARİYE

Arabesk müziğin taçsız kraliçesi Kibariye, ‘‘Kim Bilir’’ adlı şarkısını seslendirdikten sonra Hürriyet’le yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

FERDİ TAYFUR

‘‘Hadi Gel Köyümüze Geri Dönelim’’ adlı şarkısını seslendiren Tayfur, Hürriyet’in her zaman ezilen insanların yanında olduğunu söyledi.

SERTAB ERENER

Sertab Erener, ‘‘Lal’’ adlı şarkısıyla geceye katıldı. Hürriyet‘in sanata ve sanatçıya yaklaşımının hep olumlu olduğunu vurguladı.

İBRAHİM TATLISES - KİBARİYE

İbrahim Tatlıses, Kibariye'yi sahneye davet ederken, ‘‘O da Kayserili, yani ama okuma yazmayı benim gibi sonradan öğrendi. Yine de gönüllere taht kurmayı bildi’’ dediğinde her iki sanatçı davetlilerden büyük alkış aldı.

GÜLÜMSÜN - ERCAN SAATÇİ

Geçtiğimiz yıl muhteşem bir düğünle evlenen Gülümsün-Ercan Saatçi çifti, Hürriyet'in 50'inci yılını kutladığı gecede mutluluklarının ayrı bir anlamı olduğunu söyledi.

ALPAY VE KIZI ZEYNEP

Ünlü sanatçı Alpay, kızı Zeynep'le dans ederken, Hürriyet'in mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşıyordu.

LEVENT YÜKSEL - SERTAB ERENER

Pop müziğin son dönem temsilcilerinden Levent Yüksel, eski eşi Sertab Erener'i sahneye davet ederken, ‘‘Eski eşim diye demiyorum. Haâlâ onun sesine hayranım’’ dedi.

EROL BÜYÜKBURÇ - BERKANT

Gecede en sevilen şarkılarını seslendiren sanatçılar, kendilerinden sonra çıkacak olan sanatçı dostlarını sundu. ‘‘Little Lucy’’ adlı bir dönemin en popüler şarkısını seslendiren Erol Büyükburç, ‘‘Samanyolu’’ şarkısıyla gönüllere taht kuran Berkant'ı sahneye davet etti.

100 KİŞİLİK ORKESTRA

İstanbul Senfoni Orkestrası'ndan 10 kişilik klasik müzik orkestrasının seslendirdiği eserlerle başlayan gecede,100 kişilik bir orkestra görev yaptı. 41 kişilik Turhan Yükseler Orkestrası, 13 kişilik İlyas Tetik saz grubu ve 32 kişilik bir koro ile dört vokalist, birbirinden ünlü sanatçılara eşlik etti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!